Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΣΑΛΟΣ σε ΟΛΟ τον ΚΟΣΜΟ! Τέρμα οι κλασικές καραμέλες… Μάθετε τι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ Συμβαίνει Κάτω Από τη Μύτη Όλων…

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ





Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more



ΤΩΡΑ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ… ΧΑΛΑΛ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΚΛΑΣΙΚΕΣ



Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Τέρμα οι κλασικές καραμέλες που ξέραμε από παιδιά, καθώς επειδή οι καραμέλες αυτές παράγονται από το δέρμα χοίρου έχουν ξεσηκώσει την οργή των μουσουλμάνων που ζητούν να τις αντικαταστήσουν με…καραμέλες χαλάλ. Βέβαια αν κάποιος δει το πως και με τι χρώματα παρασκευάζονται γενικά, τότε δεν θα χρειάζονται οι μουσουλμάνοι για να μην τις βάλουμε ξανά στο στόμα.

Μια κινηματογραφική παραγωγός, η Alina Kneepkens, που εργάζεται στον κινηματογράφο, γύρισε αυτά τα βίντεο για να ξυπνήσει τον κόσμο και να καταλάβει το τι δίνει στα παΐδια του όταν τα προσφέρει καραμέλες.

Αλλά για να πειστείτε δείτε τα μόνοι σας.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Αφού θα έχετε δει αυτά τα πολύ ενοχλητικά και αηδιαστικά βίντεο 2 λεπτών, μετά ποτέ ξανά δεν θα θέλετε να φάτε κολλώδης gummy – καραμέλες.








Οι φαρμακευτικές βιομηχανίες έψαχναν από καιρό να βρουν εναλλακτικές λύσεις με ζελατίνη ή υποκατάστατα για να ικανοποιήσουν αυτούς που δεν τρώνε χοιρινό και τους χορτοφάγους και να παρασκευάσουν χαλάλ καραμέλες και κοσέρ αγορές.

Αλλά και πάλι δεν μπόρεσαν να πετύχουν τη λειτουργικότητα της ζελατίνης.
Αλλά υπάρχει πρόοδος … η επιλογή είναι δική σας …





ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr






ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας