Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Μπλόγκερ αμφισβητεί το τζούντο του Πούτιν και τον καλεί σε μονομαχία! (βίντεο)

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more




Στο Facebook σε ανάρτηση με τον τίτλο «Γιατί ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν με αντιμετωπίζει;;;
Ο Πούτιν είναι απατεώνας των πολεμικών τεχνών»!!!

ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ!!!ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ!!!ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ''ΚΛΩΤΣΟΜΠΟΥΝΙΔΙΑ''!!!

Οι ικανότητες του Βλαντιμίρ Πούτιν στις πολεμικές τέχνες είναι θρυλικές. Τα ρωσικά ΜΜΕ έχουν μεταδώσει άπειρα ρεπορτάζ με τον πρόεδρο της χώρας να επιδεικνύει τις ικανότητές του στο τζούντο.

Είναι κάτοχος μαύρης ζώνης και στα βίντεο που έχουν καταγράψει τις «μονομαχίες» του με άλλους τζουντόκα, οι αντίπαλοί του καταλήγουν πεσμένοι. Είναι όμως πράγματι τόσο καλός τζουντόκα ο 64χρονος ηγέτης της Ρωσίας; Οχι, λέει ο Μπέντζαμιν Γουάιτς.

Ο ιδιοκτήτης του blog Lawfare, το οποίο ασχολείται με θέματα εθνικής ασφάλειας είναι και ο ίδιος λάτρης των πολεμικών τεχνών. Επιμένει ότι οι… θρυλικές ικανότητες του Πούτιν στο τζούντο είναι στην πραγματικότητα μια απάτη. Και θέλει να το αποκαλύψει, προκαλώντας τον Ρώσο πρόεδρο σε «μονομαχία» οπουδήποτε, αρκεί να είναι σε τοποθεσία στην οποία ο Πούτιν δεν έχει δικαιοδοσία να τον συλλάβει.




Αρχικά ο Γουάιτς απηύθυνε αυτή την πρόκληση το φθινόπωρο του 2015, γράφει η Washington Post, όταν το Lawfare ήταν ένα σχετικά άγνωστο blog. Ομως, από τότε η δημοτικότητά του έχει εκτοξευτεί, έπειτα από τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματά του για τις έρευνες σχετικά με τη ρωσική ανάμειξη στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

Εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι έχει γίνει διάσημος, ο Γουάιτς προκάλεσε ξανά τον Πούτιν το σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με τον 47χρονο, ο οποίος έχει μαύρη ζώνη στο ταεκβοντό και το αϊκίντο, πολλά από τα βίντεο στα οποία ο Ρώσος πρόεδρος δείχνει τις ικανότητές του στο τζούντο, είναι ψεύτικα. Συνήθως ξεκινούν με τον Ρώσο και τον αντίπαλό του να κάνει προθέρμανση και μετά δείχνουν τον Πούτιν να ρίχνει κάτω τους αντιπάλους του που, σύμφωνα με τον Γουάιτς, βρίσκονται στο έδαφος υπερβολικά εύκολα.

«Τουλάχιστον στα βίντεο που έχω δει εγώ δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι οι αντίπαλοί του προσπαθούν να τον κερδίσουν. Κάνει μία επίδειξη του ανδρισμού του και εκείνοι κάνουν αυτό που οι Γιαπωνέζοι αποκαλούν ουκέμι, αμυντικές πτώσεις», έχει γράψει μεταξύ άλλων στο Lawfare.

Στο Facebook, σε ανάρτηση με τον τίτλο «Γιατί ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν με αντιμετωπίζει;» γράφει: «Ο Πούτιν είναι απατεώνας των πολεμικών τεχνών. Μάχεται μόνο με ανθρώπους που είναι υπό την εξουσία του και πέφτουν για εκείνον».

Ο Ρώσος πρόεδρος είχε αρχίσει να ασχολείται με το τζούντο και τη σοβιετική πολεμική τέχνη Sambo ως έφηβος, όπως είχε πει σε συνέντευξή του το 2001. «Εχουμε τις δικές μας βαθμίδες. Στο τζούντο πήρα το αντίστοιχο της μαύρης ζώνης όταν ήμουν νομίζω 18 ετών. Σε όλη την ενήλικη ζωή μου ασχολούμαι με το τζούντο», είχε πει ακόμη.


volcanotimes.com




ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας