Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ….

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ






Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more


Η Ρωσία ενδιαφέρεται για τη δημιουργία ενός Αραβικού Συνδέσμου χωρίς αποκλεισμούς λόγω της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλλεται για την επίλυση των περιφερειακών κρίσεων….
 

Μόσχα (Sputnik) – «Η Ρωσία ενδιαφέρεται για έναν Αραβικό Σύνδεσμο χωρίς αποκλεισμούς, καθώς ο ρόλος της στις προσπάθειες επίλυσης περιφερειακών κρίσεων συνεχίζει να αυξάνεται», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ την Τετάρτη.

«Ο Σύνδεσμος των Αραβικών Κρατών, είμαστε βαθιά πεπεισμένοι, παίζει ολοένα και σημαντικότερο ρόλο στις προσπάθειες να ηρεμήσει η κατάσταση σε διάφορα μέρη της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής», δήλωσε ο Λαβρόφ.





Στην έναρξη των συνομιλιών με τον Γενικό Γραμματέα του Αραβικού Συνδέσμου Ahmed Aboul-Gheit, ο Λαβρόφ, δήλωσε ότι «μας ενδιαφέρει να ενισχυθεί περαιτέρω ο ρόλος αυτός και ότι οι δραστηριότητες του Συνδέσμου είναι αληθινά περιεκτικές σε συμμετοχή όλων των αραβικών κρατών χωρίς εξαίρεση».
hellasforce.com




ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας