Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Επίδειξη δύναμης κατά της Ρωσίας, με τη συμμετοχή της...Ελλάδας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more


Διαβάστε επίσης:
Κως: Δύο νεκροί, δεκάδες τραυματίες από τα φονικά 6,4 ρίχτερΚως: Δύο νεκροί, δεκάδες τραυματίες από τα φονικά 6,4 ρίχτερ


↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔




Τι συμβαίνει στη Βουλγαρία που κινητοποιεί μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις;


Την συμμετοχή της στην στρατιωτική νατοϊκή άσκηση SABER GUARDIAN-17, ανακοίνωσε μεταξύ άλλων και η χώρα μας, που για πρώτη αναμένεται να στείλει στρατεύματα κατά του "εικονικού εχθρού", που στη δεδομένη περίπτωση δεν είναι άλλος από τη Ρωσία.

Ο σκοπός αυτής της νατοϊκής άσκησης που "σπάει" μάλιστα σε δύο μικρότερες ασκήσεις, την ‘’Eagle Sentinel’’ και την "Swift Response’’, είναι να αντιμετωπιστεί η ρωσική επιθετικότητα επί ευρωπαϊκών εδαφών και μάλιστα σε σενάρια μαζικής ταυτόχρονης εισβολής του ρωσικού "οδοστρωτήρα".

Ως εκ τούτου η Ελλάδα κλήθηκε να συμμετάσχει στέλνοντας 2 επιθετικά ελικόπτερα ΑΗ-64, 1 Διμοιρία Καταδρομών και 1 Ελικόπτερο CH-47D αλλά και 20 άρματα μάχης LEO2 HEL.

Πρόκειται για την πρώτη αποστολή χερσαίων και αεροπορικών δυνάμεων της Ελλάδας κατά του "ρωσικού κινδύνου". 








Θυμίζουμε πως η αμέσως προηγούμενη φορά ήταν στις αεροναυτικές ασκήσεις του ΝΑΤΟ στην Μαύρη Θάλασσα, τότε που για πρώτη φορά τουρκικά και ελληνικά πλοία παρατάσσονταν από κοινού μπροστά στις ρωσικές φρεγάτες και υποβρύχια.

Η μεγαλειώδης άσκηση «SABER GUARDIAN-17» πρόκειται να τερματιστεί στις 12 Αυγούστου και έχει ήδη δεσμεύσει εκτάσεις από την Ουγγαρία μέχρι και την Βουλγαρία.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες ασκήσεις του ΝΑΤΟ που λαμβάνουν χώρα επί ευρωπαϊκού εδάφους, με τουλάχιστον 24 χώρες να στέλνουν στρατεύματα -ανάμεσά τους φυσικά και η Ελλάδα- μετρώντας 25.000 στρατιωτικό προσωπικό.

Πάντα προκειμένου να προστατευτούν από την....ρωσική απειλή.




el.gr




ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας