Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Γερμανικά χαστούκια στον Ερντογάν – Είναι ανεπιθύμητος στη χώρα

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more





Γερμανικά χαστούκια στον Ερντογάν, που εμμέσως πλην σαφώς είναι ανεπιθύμητος στη χώρα.


Οι γερμανο-τουρκικές σχέσεις, διαρκώς επιδεινώνονται, ξυπνώντας μνήμες από την περίοδο πριν από το δημοψήφισμα στην Τουρκία .


Μετά την απαγόρευση στον Ερντογάν να έχει μαζί του στη Γερμανία τους σωματοφύλακες που επιτέθηκαν κατά Κούρδων διαδηλωτών στην Ουάσιγκτον, το Βερολίνο απέρριψε ως προκλητικό και το αίτημα του Τούρκου προέδρου να κάνει δημόσια ομιλία κατά τη διάρκεια της συνόδου των G-20.

Κατά του αιτήματος του Ερντογάν τάχθηκε και ο Μάρτιν Σουλτς, τον οποίον στοχοποιεί ανακοίνωση του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών, κάνοντας λόγο για απαράδεκτες δηλώσεις και λυπηρά φαινόμενα.

«Δείχνει για άλλη μια φορά το αληθινό πρόσωπο, τη νοοτροπία και τα διπλά στάνταρντς που έχουν όσοι προσπαθούν να δίνουν μάλιστα μαθήματα σε άλλους. Καταδικάζουμε απερίφραστα και απορρίπτουμε τις απαράδεκτες τοποθετήσεις αυτού του προσώπου που στοχεύουν τον πρόεδρό μας», τονίζει το τουρκικό ΥΠΕΞ.

tribune.gr





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας