Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Η Τουρκία ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΕΜΟ! «Οι Έλληνες είναι λήσταρχοι»…

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more




Ένα άρθρο φωτιά που δημοσιεύεται στη μεγαλύτερη εφημερίδα της Τουρκίας, έρχεται να πυροδοτήσει τις ήδη τεταμένες σχέσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και τη γείτονα χώρα.


Το έντυπο, το οποίο ασκεί κριτική στον Ρ.Τ. Ερντογάν, κατηγορεί τον Τούρκο πρόεδρο για μαλθακότητα απέναντι στις «ελληνικές «προκλήσεις» , ενώ, παρουσιάζει τους Έλληνας ως «λήσταρχους και «τυράννους» που έχουν στην κατοχή τους τα τουρκικά νησιά του Αιγαίου.

«Στέλνουμε στρατεύματα χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά στην αραβική χερσόνησο για να προστατέψουμε τον σεϊχη του Κατάρ αλλά δεν είμαστε ικανοί να προστατέψουμε τα νησιά μας στο Αιγαίο και τα πλοία μας από τους Έλληνες λήσταρχους!

Υποτίθεται ότι είμαστε κυρίαρχοι του κόσμου αλλά επιτρέπουμε σε μια χώρα κάτω από την μύτη μας να μας καταδυναστεύει!

«Ω Ελλάδα! Τι στο διάολο κάνεις και μας έχεις κατακτήσει και έχεις γεμίσει τον τόπο με στρατό; Γιατί παρενοχλείς τα πλοία μας παραβιάζοντας το διεθνές δίκαιο; Δεν μας έχει μείνει ανάσα! Φοβόμαστε; Ποιος ξέρει; Μπορεί! 





Παρότι είμαστε ατρόμητοι ως έθνος δεν μπορεί παρά να σκεφτούμε ότι αυτοί που μας κυβερνούν δεν τα βάζουν με τους Έλληνες τυράννους! «Αν έχουμε κλυδωνισμούς στα νοτιοανατολικά θα σιωπήσουμε και πάλι; Και θα λυγίσουμε όπως στο Αιγαίο;»

Πριν από λίγες ημέρες έγινε ένα περιστατικό στο Αιγαίο που ήταν κανονική πειρατεία. Το ελληνικό λιμενικό άνοιξε πυρ σε ένα τουρκικό εμπορικό πλοίο ρίχνοντας 16 βολές. Ήταν κανονική ληστεία όπως είπε και Τούρκος αξιωματούχος.

Η ελληνική πλευρά το κάνει αυτό συχνά. Δρα τυραννικά έχοντας υπό κατοχή τα νησιά μας στο Αιγαίο.

Έχω κουραστεί να τα γράφω όλα αυτά αλλά η κυβέρνησή μας δεν δείχνει να κουράζεται να σιωπά. Μπράβο! Καλή δουλειά!».

Υπενθυμίζουμε ότι λίγο νωρίτερα η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX στην οποία προειδοποιεί ότι το ελληνικό Λιμενικό «πυροβολεί πλοία στο Αιγαίο».
voicenews.gr




ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας