Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΩΜΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ! ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ...

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more





Οι Αμερικανοί το είχαν πάντοτε πολύ εύκολο να παρεμβαίνουν στα εσωτερικά της χώρας μας και να μας επιβάλλουν λύσεις σε δικαστικά και πολιτικά ζητήματα.


Αυτή τη φορά οι ΗΠΑ απαιτούν από την Ελληνική δικαιοσύνη να μπει τέλος στην υπόθεση για το σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδος, Κώστα Καραμανλή, και να παύσει η δίωξη κατά του Αμερικανού πράκτορα της CIA Μπαζίλ.

Μάλιστα, οι Αμερικανοί υπενθυμίζουν μια παρόμοια υπόθεση για τρία στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ οι οποίοι προέρχονταν από χώρες της Ε.Ε., και απηλλάγησαν από τις κατηγορίες περί απιστίας σε βάρος του δημοσίου, μετά από σχετικό αίτημα των «δανειστών». Τώρα οι ΗΠΑ ζητούν να υπάρξει ίδια μεταχείριση και για τον Αμερικανό πράκτορα με απειλές για απόσυρση πολιτικής και στρατιωτικής στήριξης.





Η δικογραφία που ενοχλεί την Ουάσιγκτον έχει πάει σε πολλά δικαστήρια της χώρας, τα οποία το ένα μετά το άλλο με τη δικαιολογία ότι είναι αναρμόδια για την υπόθεση έστελναν την υπόθεση σε άλλα δικαστήρια.

Το μήνυμα των ΗΠΑ είναι ξεκάθαρο: «Μην σκαλίζετε την υπόθεση». Υπενθυμίζουμε ότι το σχέδιο δολοφονίας του Καραμανλή αποκαλύφθηκε από τις Ρωσικές Μυστικές Υπηρεσίες και ο λόγος που οι ΗΠΑ ήθελαν τη φυσική του εξόντωση ήταν η πολιτική του επιλογή για ενεργειακή προσέγγιση με τη Ρωσία και τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Κάτι που οι ΗΠΑ ποτέ δεν θα επέτρεπαν…

voicenews.gr







ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας