Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

"ΣΤΕΛΝΟΥΝ" τους Τούρκους ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ της Θράκης στη Βουλή;...

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more


Προτάσεις με ενδιαφέρων - Προτάσεις με ενδιαφέρων
 ↡ 
ΒΙΝΤΕΟ Ευάγγελος Γούτος : η Ελλάδα θα ελευθερωθεί την ερχόμενη εβδομάδα, για πρώτη φορά μετά το 1821!
↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔




Μια είδηση βόμβα έφερε στην επιφάνεια η εφημερίδα Αντιφωνητής στη Θράκη.


Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμά της το Τουρκοπρακτόρικο κόμμα DEB αδυνατώντας να συγκεντρώσει ποσοστό ικανό να το βάλει στη βουλή, ετοιμάζει συνεργασία με άλλο κόμμα, το οποίο να μπορεί να βοηθήσει το DEB να πετύχει το στόχο του.

Πρόκειται για μια προδοσία τεραστίων διαστάσεων. Το κόμμα που θα δεχθεί να συνεργαστεί με τους πράκτορες του Τουρκικού Προξενείου θα έχει να λογοδοτήσει στην ιστορία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα που έχει αναρτηθεί και στα tourkikanea.gr, ο πρόεδος του κόμματος DEB δήλωσε: “…Τον τελευταίο καιρό σε εθνικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο, πολλοί υπερασπιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων και άτομα που όπως εμείς έχουμε υποστεί αδικίες, έχουν στήσει συνεργασία με το κόμμα μας. Καθημερινά ο αριθμός τους αυξάνεται και διαμορφώνεται μεταξύ μας μια ισχυρή αλληλεγγύη. Η κατάσταση αυτή, αργά ή γρήγορα θα διασφαλίσει το ότι θα ξεπεράσουμε το άδικο πολιτικό πλαφόν που έχουμε μπροστά μας και θα μας μεταφέρει στο εθνικό κοινοβούλιο…”.


Ποιος, λοιπόν, είναι αυτός που συνεργάζεται και θα συνεργαστεί με τους Τούρκους πράκτορες στη Θράκη μας για να τους βάλει στη βουλή; Ας ελπίσουμε να είναι απλώς “φαντασιώσεις” των Τούρκων, κι ότι κάτι τέτοιο δεν είναι πραγματικότητα...

voicenews.gr



ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας