Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Κοροϊδεύουν όλο τον κόσμο με S-400 και EUROSAM οι Τούρκοι

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more




Προσπάθεια να συμβιβάσουν τα ασυμβίβαστα επιχειρούν οι Τούρκοι με τον υπουργό Άμυνας, Φικρί Ισίκ να προβαίνει σε νέες αστείες...


...δηλώσεις, με τις οποίες η χώρα του θα πάρει… λίγο από όλα και τα ρωσικά S-400 και θα εμπλακεί σε συμπαραγωγή με την γαλλοϊταλική κοινοπραξία Eurosam για το σύστημα SAMP-T και τους πυραύλους Aster.

Το νέο τουρκικό επικοινωνιακό κόλπο είναι ότι θα αγοράσουν τώρα τους S-400 για να καλύψουν τις άμεσες ανάγκες τους και στη συνέχεια θα προχωρήσουν και με τους Ευρωπαίους… τους οποίους βέβαια δεν ρώτησε, διότι όταν το έκανε, αυτοί έκαναν πίσω και αρνήθηκαν να δώσουν διαβαθμισμένη τεχνογνωσία στην Τουρκία επειδή θέλει… δυο πυροβολαρχίες.





Ακόμα πιο χαρακτηριστική είναι η απουσία των Ηνωμένων Πολιτειών από την εξίσωση. Η Τουρκία θα πρέπει να καταλάβει, ότι στην προκειμένη περίπτωση δεν μπορεί να πάει και με τις δυο πλευρές, ιδίως όταν διακυβεύονται τόσα πολλά ζητήματα σχετιζόμενα με την άμυνα.

Σύντομα θα αποδειχθούν οι νέες δηλώσεις πομφόλυγες, ενώ ισχύουν και όλα έχουμε πει και έχουμε γράψει για τις συνέπειες ενδεχόμενης απόφασης των Τούρκων να προχωρήσουν με τους S-400… αν το επιτρέψουν οι Ρώσοι.
defence-point.gr




ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας