Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

S-400 ΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ»

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας




facebook   twitter   more





Στα δυτικά και στα ανατολικά της χώρας θα αναπτυχθούν οι ρωσικοί αντιαεροπορικοί πύραυλοι S-400,


τους οποίους σκοπεύει να αποκτήσει η Τουρκία, στο πλαίσιο συμφωνίας με τη Ρωσία, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Yeni Safak.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης θα μεταφερθούν δύο συστήματα από τη Ρωσία στην Τουρκία. Το ένα θα εγκατασταθεί στα ανατολικά, εναντίον απειλών από τη Συρία και το Ιράν, και το άλλο στα δυτικά, εναντίον της «ελληνικής απειλής». Τα υπόλοιπα, νέα συστήματα, σύμφωνα με την εφημερίδα, θα κατασκευαστούν στην Τουρκία.

«Η Τουρκία έχει φτάσει σε συμφωνία με τη Ρωσία για απευθείας απόκτηση, σχετικά με αυτή την επείγουσα ανάγκη. Συζητήθηκε επίσης η μεταφορά τεχνολογίας στη συμφωνία με τη Ρωσία. Στο πλαίσιο της συμφωνίας δύο φάσεων με τη Ρωσία, η Τουρκία θα αγοράσει δύο συστήματα S-400 απευθείας, και οι άλλοι δύο εκτοξευτές θα κατασκευαστούν στην Τουρκία, με μεταφορά τεχνολογίας. Το πρώτο φορτίο S-400 από τη Ρωσία αναμένεται το 2018» σημειώνεται στο δημοσίευμα.

thinknews.gr






ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας