Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Σάκης Αρναούτογλου: Μετά τον καύσωνα έρχονται ισχυρές καταιγίδες

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more



Ο καύσωνας που περιμέναμε έφτασε και ήδη ο υδράργυρος έχει φτάσει στο κόκκινο με τις θερμοκρασίες να ξεπερνούν τους 40 βαθμούς Κελσίου.


Μετά την θερμή εισβολή όμως έρχονται ξαφνικά βροχές, και καταιγίδες οι οποίες ίσως να είναι και έντονες.

Μάλιστα η θερμοκρασία θα σημειώσει κάθετη πτώση.

Για την αλλαγή του καιρού ενημέρωσε μέσω το προφίλ του στο Faceboook ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου ο οποίος αναφέρει:

"Επιμένουν τα στοιχεία για αλλαγή-επιδείνωση του καιρού κυρίως απο την Κυριακή!

Καλή σας ημέρα φίλες και φίλοι.

Σε συνέχεια των αναρτήσεών μου από την Παρασκευή της προηγούμενης εβδομάδας και σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, πολύ πιθανή δείχνει πλέον μια αλλαγή- επιδείνωση του καιρού από την Παρασκευή και το Σάββατο πρώτα στα βορεια και απο την Κυριακή σε μεγάλο τμήμα της χώρας με βροχές ή καταιγίδες που τοπικά δεν αποκλείεται να είναι έντονες και μάλιστα ίσως διατηρηθούν κατά τόπους τη Δευτερα ίσως έως και την Τρίτη κυρίως στην ανατολική Ελλάδα!






Πολύ αισθητή δείχνει να γίνεται και η πτώση της θερμοκρασίας απο την Κυριακή στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Βελτίωση του καιρού και σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας προβλέπεται κυρίως απο την Τετάρτη και μετά!"



thepressroom.gr



ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας