Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Τα πάνω-κάτω: Ο Πούτιν στρέφει την τεχνητή νοημοσύνη κατά των δημιουργών της – ΒΙΝΤΕΟ

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more


Διαβάστε επίσης:
Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται: Το Su-35 μόλις παραβίασε τους νόμους της φυσικής στη MAKS 2017 (βίντεο)Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται: Το Su-35 μόλις παραβίασε τους νόμους της φυσικής στη MAKS 2017 (βίντεο)

↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔


Στην Ρωσία αποφάσισαν να στρέψουν στην κυριολεξία την τεχνητή νοημοσύνη κατά των δημιουργών της.

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Παγκοσμίως προωθείται η κυριαρχία της τεχνητής νοημοσύνης πάνω στους ανθρώπους, προκειμένου η διοίκηση να ασκείται «ακριβοδίκαια» από τις μηχανές, οι οποίες επιδιώκεται να συνενωθούν με τους εγκεφάλους των πολιτών σε έναν παγκόσμιο ιστό.

Η εταιρεία «Καλάζνικοφ», που κατασκευάζει το AK-47 και φέρει το όνομα του δημιουργού του Μιχαήλ Καλάσνικοφ, συνιστά μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες της Ρωσίας.

Σύμφωνα λοιπόν με την Daily Mail, η Kalashnikov αναπτύσσει μια ποικιλία οπλικών συστημάτων για τον ρωσικό στρατό τα οποία θα διαθέτουν τεχνητή νοημοσύνη.

Όπως μεταδίδεται μάλιστα, η εταιρεία έδωσε στην δημοσιότητα στοιχεία για ορισμένα από αυτά τα οπλικά συστήματα.

Για παράδειγμα ειπώθηκε για ένα πυροβόλο όπλο, το οποίο θα είναι συνδεδεμένο με ένα υπολογιστή. Εκείνος θα αναλύει συνεχώς δεδομένα και εικόνες, με σκοπό να αναγνωρίζει στόχους. Εν τέλει, όταν κάποια στιγμή εντοπίσει κάποιο στόχο το όπλο θα παίρνει μόνο του απόφαση για το αν θα βάλει εναντίον του στόχου.







«Η εταιρεία έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη οπλικών συστημάτων, των οποίων η λειτουργία εξαρτάται από τεχνητά νευρωνικά δίκτυα».

Αυτό δήλωσε στο TASS η εκπρόσωπος Τύπου της Kalashnikov, Σοφίγια Ιβάνοβα.

Ανακοίνωσε δε πως το πρώτο οπλικό σύστημα με τεχνητή νοημοσύνη της εταιρείας θα παρουσιαστεί σε στρατιωτικό συνέδριο που θα διεξαχθεί στην Μόσχα στα τέλη Αυγούστου.

Ο ρωσικός στρατός θα έχει στην διάθεσή τους ακόμα και τροχοφόρα οπλικά συστήματα τεχνητής νοημοσύνης.

Στο εν λόγω συνέδριο αναμένεται μάλιστα να παρουσιαστούν, μεταξύ άλλων, διάφορες στρατιωτικές συσκευές που θα συνδέονται με μεταξύ τους μέσω των λεγόμενων ψηφιακών νεφών (cloud computing), των άυλων σκληρών δίσκων που βρίσκονται στον κυβερνοχώρο.

Τέλος, η εταιρεία Kalashnikov ανακοίνωσε πως μαζί με τα «έξυπνα» οπλικά συστήματα θα παρουσιάσει τον επόμενο μήνα και ένα αυτόνομο σκάφος παρατήρησης και παρακολούθησης που κινείται εντελώς αθόρυβα.

Με λίγα λόγια η Ρωσία του Πούτιν στρέφει την τεχνητή νοημοσύνη κατά της Νέας Τάξης στο πεδίο της μάχης! Και ο σώζων ευατόν σωθήτο!



www.el.gr





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας