Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΣΚΟΤΩΣΑΝ το ΜΩΡΟ της και την ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ να το ΦΑΕΙ (ΒΙΝΤΕΟ) !!!!!




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας





facebook   twitter   more



Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ
SEX SLAVE EATING HER OWN BABY


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Τα πιο βάναυσα βασανιστήρια του ISIS-γυναίκα σκλάβα του σεξ ομολογεί πως εξαπατήθηκε καθώς, χωρίς να γνωρίζει τίποτα της έδωσαν να φάει το δικό της μωρό.

Η γυναίκα, μέλος της κοινότητας των Γεζιτών (Yazidi) που περιφρονούνται από την ISIS, την άφησαν νηστική για μέρες και μετά υπέστη τα πιο αφάνταστα βασανιστήρια.



Ο άτυχος πατέρας και παππούς ο οποίος κρατάει φωτογραφίες της κόρης του και το εγγονάκι του.

Αφού την κράτησαν σε ένα σκοτεινό κελάρι χωρία φαγητό ή νερό, την γυναίκα αυτή της προσφέρθηκε ένα γεύμα με ρύζι και κρέας από τους βάρβαρους κατακτητές της.

Ο τζιχαντιστής της ISIS περίμενε μέχρι να τελειώσει το γεύμα της, πριν την ενημερώσει ότι είχε μόλις φάει τον ενός έτους γιο της.

Η φρικτή αυτή δοκιμασία αποκαλύφθηκε από έναν Iρακινό βουλευτή που μίλησε στην αιγυπτιακή τηλεόραση.















ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας