Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑΕΡΙΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ (βίντεο)

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ





Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας





facebook   twitter   more





Διαβάστε επίσης:

ΝΕΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ (βίντεο)ΝΕΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ (βίντεο)

↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔



Γκρίζες ζώνες παντού θέλει η Άγκυρα – Στόχος η προσάρτηση του FIR Λευκωσίας και της Κυπριακής ΑΟΖ


– «Βόμβες» από τα Τ/Κ ΜΜΕ για πιθανή αποχώρηση του ΟΗΕ από την Κύπρο!




Ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Μεσογειακού Ιδρύματος Ασφάλειας πτήσεων στο ΣΙΓΜΑ



Απόσυρση της ΟΥΝΦΙΚΥΠ;


Το ενδεχόμενο απόσυρσης της ειρηνευτικής δύναμης ΟΥΝΦΙΚΥΠ από την Κύπρο φέρεται να εξετάζει ο ΟΗΕ, σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε η Ειδική Αντιπρόσωπος του ΟΗΕ στην Κύπρο, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα και την ιστοσελίδα haberkibris.com, η κα Σπέχαρ συζητώντας με εκπροσώπους των τουρκοκυπριακών συντεχνιών ανέφερε ότι το Συμβούλιο Ασφαλείας εξετάζει το ψήφισμα της 4ης Μαρτίου 1964 υπ’ αρ.186 για τη δημιουργία της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, καθότι στον ΟΗΕ πλέον υπάρχει η άποψη ότι έχει έρθει η ώρα για απόσυρση της ειρηνευτικής δύναμης από την Κύπρο.

hellasforce.com




ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας