Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γιατί οι Αμερικανοί αγοράζουν «ζωντανό ιστό» από την Ρωσία - ΒΙΝΤΕΟ

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ






Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας




facebook   twitter   more




Η αμερικανική διοίκηση για Εκπαίδευση και Δοκιμή των Δυνάμεων Αεροπορίας (AETC, Air Education and Training Command) υπέγραψε πρόσφατα συμφωνία σχετικά με αγορά δειγμάτων RNA,


Του Κίμωνα Χαραλάμπους


τα οποία είναι ρώσο-ευρωπαϊκής προέλευσης».

Το ριβοζονουκλεϊκό οξύ (RNA) αποτελεί μία τις δύο κατηγορίες των πολυμερών νουκλεϊκών οξέων στο κύτταρο.

Αποτελείται από μονομερή νουκλεοτίδια που παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαδικασία της μετάφρασης του γενετικού κώδικα και χαρακτηρίζεται ως ο «αγγελιοφόρος» μεταξύ του DNA και των πρωτεϊνικών συμπλεγμάτων που είναι γνωστά σαν ριβοσώματα στο κυτταρόπλασμα του κυττάρου (αγγελιαφόρο RNA, mRNA).

Οι πληροφορίες σχετικά με την αμερικανική αγορά βρίσκονται μάλιστα στην επίσημη ιστοσελίδα των κρατικών αγορών των ΗΠΑ.

Όπως μεταδίδεται, το Πεντάγωνο χρειάζεται μεταξύ άλλων, δείγματα από μόρια RΝΑ, τα οποία συμμετέχουν στην μετάφραση των ανθρώπινων γενετικών πληροφοριών.






Προϋπόθεση, οι δότες να είναι υγιείς.

Σύμφωνα με το Sputnik, η AETC, η οποία ασχολείται με την εκπαίδευση πιλότων, δεν είναι ο μοναδικός λήπτης «ζωντανού ιστού» από την Ρωσία.

Οι αμερικανικές αεροπορικές δυνάμεις έχουν δικό τους ιατρικό τμήμα, ωστόσο το Πεντάγωνο είναι κάθε άλλο παρά «διεθνές υπουργείο Υγείας».

Ως εκ τούτου, η παραγγελία ρωσικών προτύπων RNA κρίνεται θα μπορούσε να συνδέεται, σύμφωνα με ειδικούς, με την ανάπτυξη ή την δοκιμή βιολογικών όπλων, τα οποία, συμπληρώνουμε εμείς θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε μεγάλο πόλεμο ή παγκόσμια κρίση.

Φαίνεται πως το ρωσικό DNA υπερτερεί του αγγλοσαξονικού και ως εκ τούτου οι Αμερικανοί το χρειάζονται για να ενισχύσουν το βιολογικό οπλοστάσιό τους!

Όλα δείχνουν πως πλησιάζουμε σε καταιγιστικές εξελίξεις.


7





el.gr




ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας