Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΕΚΤΑΚΤΟ! Συμμαχικά αεροπλάνα των ΗΠΑ βομβάρδισαν το συριακό στρατό!!!

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ



Αν σας άρεσε;
Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας





facebook   twitter   more


Αεροπλάνα της διεθνούς συμμαχίας που διευθύνουν οι ΗΠΑ έπληξαν θέσεις του συριακού στρατού


 των επίλεκτων Δυνάμεων του Τίγρη στο χωριό Kadir στα διοικητικά όρια των επαρχιών Χομς και Ράκα. H αεροπορική επιδρομή έγινε ταυτόχρονα με επίθεση της ΙSIS.Yπάρχουν κάποιες αναφορές που μιλούν για νεκρούς και τραυματίες.

Το elfagr.org επικαλείται το RT κι αναφέρει ότι η διεθνής συμμαχία βομβάρδισε θέσεις του συριακού στρατού προς το βράδυ.Οι αρχικές αναφορές έκαναν λόγο για τη ζώνη Arqa στο νότο.

Αλλά από τις Δυνάμεις του Τίγρη διέρρευσε πως η διεθνής συμμαχία και τ΄αεροπλάνα της χτύπησαν τις δυνάμεις της στο χωριό al-Qadr (Κadir) μεταξύ Raqqa – Homs.



dimpenews.com





ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...