Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ τον Πούτιν! Δείτε τι συμβαίνει...




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας





facebook   twitter   more





Υπεγράφη η σύμβαση για την παροχή των αντιπυραυλικών συστημάτων S-400 στην Τουρκία, αλλά δεν έχει ακόμη τεθεί σε ισχύ, δήλωσε ο επικεφαλής του ρωσικού αμυντικού γίγαντα Rosoboronexport.


Η Ρωσία και η Τουρκία συζητούν για τη σύμβαση από το Νοέμβριο του 2016, με κορυφαίους αξιωματούχους από τις δύο χώρες να επιβεβαιώνουν επανειλημμένα ότι το πλαίσιο έχει «συμφωνηθεί» και έφτασε «στο τελικό της σημείο».


Το ρωσικό σύστημα S-400 είναι ικανό να καταρρίπτει αεροσκάφη σε κλίμακα μέχρι 400 χιλιόμετρα και βαλλιστικούς πυραύλους σε απόσταση 60 χιλιομέτρων. Μπορεί να χτυπήσει μέχρι και 36 στόχους ταυτόχρονα και μπορεί να χρησιμοποιήσει διάφορους τύπους πυραύλων για διαφορετικούς στόχους.





Αυτή η εξέλιξη είναι ό,τι χειρότερο για την Ελλάδα, όμως η αλήθεια είναι ότι μόνη της έβγαλε τα μάτια της. Αρνούμενο το πολιτικό σύστημα οποιαδήποτε συζήτηση σε οποιοδήποτε θέμα με τον Ρώσο ηγέτη, τον υποχρέωσε παρά την θετική του στάση όλα αυτά τα χρόνια, να στραφεί προς την Τουρκία.


Είναι μαι εξέλιξη για την οποία η Ελλάδα σύντομα θα χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο. Αυτή η συμφωνία θα μπορούσε να γίνει για την αγορά τους από την Ελλάδα, όμως η Δυτικόδουλη στάση των ψευτο-ηγετών μας βοήθησε την Τουρκία.


Είναι μια επανάληψη της ιστορίας, καθώς λίγο πριν την πτώση της Κωνσταντινουπόλεως, οι Οθωμανοί έριξαν τα τείχη μας με τα κανόνια τα οποία λίγο καιρό πριν αρνήθηκε η αυτοκρατορία να αγοράσει (λόγω ελλείψεως χρημάτων), με αποτέλεσμα να πέσουν στα χέρια του Μωάμεθ του Πορθητή...


voicenews.gr



ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...