Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ (κυριολεκτικά)!




Αν σας άρεσε;
Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας




facebook   twitter   more



Ποτέ στην Ιστορία δεν αμφισβητήθηκε η ουσιαστική σχέση ελληνικότητας και ορθοδοξίας, δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος,


στον απόηχο των δηλώσεων του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση για «Ταλιμπάν της Ορθοδοξίας».

Ο κ. Χρυσόστομος είπε πως ο κ. Βούτσης διαβάζει την Ιστορία με παραμορφωτικά γυαλιά που έχουν να κάνουν με το λαϊκισμό.

Τόνισε μάλιστα ότι εξαιτίας μίας μεταμνημονιακής κατάστασης, της κρίσης και της αμφισβήτησης έχει ξεκινήσει η θεσμική αποδόμηση της ελληνικής κοινωνίας.




Ο μητροπολίτης Μεσσηνίας σημείωσε ότι με βάση σχέση με τη θρησκεία δημιουργήθηκε ένας πολιτισμός πάνω στον οποίο στηρίχτηκε ακόμα και ο ευρωπαϊκός.

Αν αρχίσουμε να αμφισβητούμε αυτά τα δεδομένα, είπε, θα αμφισβητήσουμε και την ταυτότητά μας και το ρολό μας διαχρονικά μέσα στην ευρωπαϊκή οικογένεια, είπε.

Ο κ. Χρυσόστομος τόνισε πως δεν είναι τυχαίο γεγονός ότι διερχόμαστε μεγάλη περίοδο αλλαγών που λειτουργούν τόσο δυναμικά στην κοινωνία που δεν υπάρχει δυνατότητα έκφρασης άλλης άποψης.

«Οι λαοί που χάνουν τις ρίζες τους δεν έχουν μέλλον», τόνισε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας.
hellasforce.com



ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας