Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Πλάσματα «καταβρόχθισαν» τα πόδια 16χρονου! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ




Αν σας άρεσε;
Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας





facebook   twitter   more







Τα δαγκώματα από τις ψείρες της θάλασσας



ενδέχεται να ευθύνονται για τις σοβαρές πληγές στα πόδια του 16χρονου Sam Kanizay.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε αιμόφυρτος από την παραλία στο νοσοκομείο της Μελβούρνης! Τελικά αποφάσισε να βάλει τα πόδια του στο νερό στην παραλία Dendy Street στο Μπράιτον για να τα ανακουφίσει, μετά από αγώνα ποδοσφαίρου.

Στην αρχή αισθάνθηκε ένα μούδιασμα το οποίο όμως απέδωσε στο κρύο νερό. Μισή ώρα αργότερα και χωρίς να έχει καταλάβει κάτι τα έβγαλε από το νερό και διαπίστωσε πως τα άκρα του ήταν γεμάτα μικρές πληγές που αιμορραγούσαν.

Ο πατέρας του Sam αποφάσισε να ερευνήσει και πήγε στην παραλία όπου σημειώθηκε το μυστηριώδες περιστατικό. Μαζί του είχε μα γυάλα και κομμάτια ωμού κρέατος. Συγκέντρωσε νερό και άμμο από το σημείο και τα έβαλε στη γυάλα μαζί με το κρέας!

Δείτε τι κατέγραψε σε βίντεο που μάλλον δίνει την απάντηση που έψαχνε:




ΠΑΡΑΤΟΛΜΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ



ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας