Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ραχήλ Μακρή: «Κουνάνε το δάχτυλο στην Δικαιοσύνη, όσοι έπρεπε να είναι ισόβια στην φυλακή για τα εγκλήματα κατά της χώρας»

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας




facebook   twitter   more




02 Αυγούστου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο εθνικός ολετήρας, ο ηθικός και φυσικός αυτουργός της καταστροφής της χώρας,


με αφορμή την καταδικαστική απόφαση του Εφετείου Αθηνών για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, δήλωσε ότι το παρασύστημα εξουσίας που εδράζεται στη συμμαχία Τσίπρα – Καραμανλή, κρύβεται πίσω από την καταδίκη του Γεωργίου.

Ο μοναδικός και αμετανόητος τ. Πρωθυπουργός του Δ.Ν.Τ που δεν ζήτησε ούτε μια φορά συγνώμη από τον ελληνικό λαό για τα δεινά που προκάλεσε ο ίδιος και το κόμμα του στην χώρα και τον ελληνικό λαό, τολμάει και κουνάει το δάκτυλο στην Δικαιοσύνη, αντί να βρίσκεται μέσα στην φυλακή για εσχάτη προδοσία, μαζί με όλους τους συνεχιστές τους που υπέγραψαν την μνημόνια και κατέλυσαν το Σύνταγμα με ένα νόμο και ένα άρθρο στο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα που πραγματοποίησαν όλα τα κόμματα της ρεμούλας και της διαπλοκής το καλοκαίρι του 2015

Ραχήλ Μακρή
Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής
Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Μέτωπο Νίκης
www.metoponikis.gr




ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας