Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

«ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ»! Ο ΠΟΥΤΙΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! «Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ»!


Αν σας άρεσε;
Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας





facebook   twitter   more





Σε ετοιμότητα για ένοπλη σύγκρουση με την Τουρκία έχουν τεθεί οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις, αναφέρει σε αφιέρωμά του το κρατικό και φυσικά άμεσα ελεγχόμενο από το Κρεμλίνο,

ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεν Russia Today, σε ένα μεγάλο αφιέρωμα για τις ΕΕΔ.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις θεωρούνται από τις ισχυρότερες στο ΝΑΤΟ και είναι από τις πλέον πολυάριθμες καθώς «η χώρα νιώθει να απειλείται από τη Τουρκία».

Το RT περιγράφει ως «εκκρεμείς συνοριακές διαφωνίες» τις τουρκικές διεκδικήσεις και αναφέρεται στην σύγκρουση της Κύπρου λέγοντας ότι από το 1974, η Ελλάδα και η Τουρκία βρίσκονται στο χείλος του πολέμου λόγω εδαφικών διεκδικήσεων της Τουρκίας ενώ «Μέχρι σήμερα η Αθήνα και η Άγκυρα δεν μπορεί να επιλύσουν τις διαφορές τους στο Αιγαίο».





Γενικά, το δημοσίευμα εμφανίζει ως «διαμάχη» τις τουρκικές διεκδικήσεις και είναι μάλλον «αρνητικά ισορροπήμένο» για τις ελληνικές θέσεις.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι αμυντικές δαπάνες από 7.660.000.000 ευρώ το 2009 έπεσαν στα 4.400.000.000 το 2017, επιστρέφοντας στα μέσα της δεκαετίας του 1990, χωρίς να υπολογιστεί ο πληθωρισμός. Δηλαδή στην πραγματικότητα είναι κάπου 15% χαμηλότερος.

Γίνεται επίσης αναφορά στην παλαιότητα του υλικού των ΕΔ σε αρκετές κατηγορίες Οπλων…
makeleio.gr



ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...