Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ αυτό το άρθρο. Να το μάθουν όλοι





facebook   twitter   more





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔




ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Τα «μεγάλα παιχνίδια συμφερόντων συνεχίζονται στην ευρύτερη περιοχή μας με… «επικίνδυνες» παρενέργειες.

Σημαντικές αλλαγές στο στρατηγικό πεδίο στην ευρύτερη περιοχή με άγνωστες προς το παρών προεκτάσεις, σηματοδοτεί η αναμενόμενη νέα επίσκεψη του Ρώσου προέδρου Βλαδιμήρ Πούτιν, στην Άγκυρα.

Όπως ανακοίνωσε στην Μόσχα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitriy Peskov, ο Ρώσος πρόεδρος θα επισκεφτεί την Τουρκία στις 28 Σεπτεμβρίου και θα έχει συνάντηση με τον Ερντογάν.

Προ το παρών όπως έγινε γνωστό, τα θέματα που θα συζητηθούν θα είναι η συνεργασία Ρωσίας Τουρκίας και Ιράν στην Συρία, το θέμα των ρωσικών πυραύλων S-400 και το δημοψήφισμα των Κούρδων στο βόρειο Ιράκ. Παράλληλα θα συζητηθούν οικονομικά και εμπορικά θέματα, όπως ο αγωγός South Stream και το κέντρο πυρηνικής ενέργειας στο Akkoyu, που θα κατασκευάσει ρωσική εταιρεία.

Η ρωσική πλευρά αυτή την στιγμή έχει πάρει με το μέρος την Τουρκία στο ζήτημα της Συρίας καθώς έρχεται αντιμέτωπη με τους Αμερικανούς στην περιοχή Deir el zor με τις πετρελαιοπηγές, ενώ ποντάρει στα προβλήματα που δημιουργεί η Τουρκία με την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και τις ΗΠΑ, παρά την πρόσφατη συνάντηση Ερντογάν -Τραμπ που έγινε όπως τονίζουν στην Άγκυρα σε καλό κλίμα για να δημιουργήσει ρήγματα στο δυτικό στρατόπεδο.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr




ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...