Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!! ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΙΝΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ!!!

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ



ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ αυτό το άρθρο. Να το μάθουν όλοι





facebook   twitter   more



Διαβάστε επίσης:


↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔



ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ!


Την πεποίθηση ότι «το Ιρακ είναι ένα φανατικό και όχι ένα δημοκρατικό κράτος» εξέφρασε μία μέρα πριν από το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία του Ιρακινού Κουρδιστάν, ο πρόεδρος της χώρας Μασούντ Μπαρζανί.

Κατά την παραμονή του δημοψηφίσματος, μιλώντας σε δημοσιογράφους επεσήμανε ότι «Οδεύουμε προς το δημοψήφισμα και μόνο μέσω της ανεξαρτησίας μπορούμε να διασφαλίσουμε την ασφάλειά μας».

Οι Κούρδοι θα επιδιώξουν τη διενέργεια συνομιλιών με τη Βαγδάτη για να εφαρμοστεί το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία τόνισε χαρακτηριστικά ενώ επεσήμανε ότι

«Δεν πρόκειται να επιστρέψουμε ποτέ στη Βαγδάτη για να επαναδιαπραγματευτούμε την αποτυχημένη συνεργασία». Πρόσθεσε δε ότι οι Κούρδοι του Ιράκ θα σεβαστούν το διεθνές δίκαιο σχετικά με τα σύνορα, απευθυνόμενος τους γείτονες του Ιράκ.

hellasforce.com



ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...