Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΧΑΜΟΣ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ- Βαρύς ξυλοδαρμός από τους μπράβους του σε διαδηλωτές (ΒΙΝΤΕΟ)

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ





ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ αυτό το άρθρο. Να το μάθουν όλοι





facebook   twitter   more



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔




Τέσσερις μήνες μετά τα απαράδεκτα επεισόδια έξω από την τουρκική πρεσβευτική κατοικία, στην Ουάσιγκτον, οι μπράβοι του προέδρου της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, έδρασαν πάλι, αυτή τη φορά στη Νέα Υόρκη.



Κατηγορούνται ότι κτύπησαν διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για το θάνατο του Αμερικανού υπηκόου Μάικλ Ίσραελ.

Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης καλύπτουν με μεγάλα ρεπορτάζ τα νέα “κατορθώματα” των μπράβων του Ερντογάν. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και υλικό από βίντεο, το τελευταίο περιστατικό συνέβη στο ξενοδοχείο Marriott Marquis στην Times Square. Ο κ. Ερντογάν, που βρισκόταν στη Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, μιλούσε σε εκδήλωση που οργάνωσε η Τουρκο-Αμερικανική Εθνική Συντονιστική Επιτροπή, όταν ένας διαδηλωτής του φώναξε “είσαι τρομοκράτης”.

Ακολούθησε ένα πανδαιμόνιο, που δημιούργησαν οι φανατικοί οπαδοί του προέδρου της Τουρκίας. Επενέβησαν αστυνομικοί και συνέλαβαν -και στη συνέχεια άφησαν ελεύθερους- πέντε διαδηλωτές, οι οποίοι εκδήλωσαν τα φιλοτουρκικά τους αισθήματα.




Συνολικά πέντε διαδηλωτές συνελήφθησαν λίγο μετά το περιστατικό, ο υπάλληλος NYPD είπε foxnews.co εγώ, και δεν υπήρξαν τραυματισμοί αυτό συλλήψεις.


Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων άλλος διαδηλωτής ανέβασε πανό με συνθήματα υπέρ των Κούρδων της Συρίας (YPG). Σύμφωνα με το Associated Press και το Fox News, ο Ρόμπερτ Ρένας Άμος, ένας Αμερικανός που πολέμησε εθελοντικά με μία κουρδική ομάδα στη Συρία εναντίον των τζιχαντιστών του ISIS, δήλωσε ότι πήγαν στην εκδήλωση για να διαμαρτυρηθούν για τον θάνατο του Μάικλ Ίσραελ, ο οποίος σκοτώθηκε πέρυσι στη Συρία πολεμώντας το Ισλαμικό Κράτος. Είχε ενταχθεί στις δυνάμεις των Κούρδων της Συρίας.

Ο Άμος δήλωσε ότι τον κτύπησαν άνδρες που ήταν ντυμένοι στα μαύρα. Είναι το χαρακτηριστικό χρώμα των φρουρών του Ερντογάν.

Δήλωσε επίσης ότι το κλώτσησαν επανειλημμένα, και τον κτύπησαν στο κεφάλι.


Πηγή: mignatiou.com
crashonline.gr



ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...