Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Καταγγελία – οι τρομοκράτες της ISIS αποκεφάλιζαν τα παιδιά μας και τα κρέμαγαν στους τοίχους. ΒΙΝΤΕΟ

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ



ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ αυτό το άρθρο. Να το μάθουν όλοι





facebook   twitter   more





Καταγγελία οικογενειών που απεγκλωβίστηκαν από τη Mayadin


Αποκεφάλιζαν τα παιδιά μας μπροστά στα μάτια μας και τα κρέμαγαν στους τοίχους.Οι πατεράδες των οικογενειών που απεγκλωβίστηκαν από το στρατό στην πόλη Mayadin στην επαρχία της Deir Ezzor καταγγέλουν φρικαλεότητες του Ισλαμικού Κράτους.Ισχυρίζονται ότι οι ριζοσπάστες τρομοκράτες
έκοβαν τα κεφάλια των παιδιών τους μπροστά στα μάτια τους.H καταγγελία έγινε στο SANA.




Μετά τον απεγκλωβισμό τους οι οικογένειες μαζί με τα γυναικόπαιδα οδηγήθηκαν στην πόλη της Deir ezzor και εκεί δέχθηκαν φροντίδα και περίθαλψη.





O συριακός στρατός συνεχίζει τις επιχειρήσεις του στη Μayadin.Απελευθέρωσε τις συνοικίες Madihi και Bileum και γενικότερα συνοικίες σε Ν και Δ πλευρά της πόλης. Σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις έχει απελευθερώσει ήδη το 65% της πόλης.

Συνολικά πάνω από 40.000 εκτοπισμένοι από την επαρχία της Nτέιρ Έζζορ μετακινήθηκαν μόνο προς το νότο της Hassakah εκτός των εσωτερικά εκτοπισμένων εντός της ίδιας της επαρχίας της Nτέιρ Έζζορ.

dimpenews.com




ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...