Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ανατροπή στην δολοφονία της 32χρονης εφοριακού στο νεκροταφείο: «Είχε στα χέρια της τη λίστα Λαγκάρντ!» (φωτό, βίντεο)

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ αυτό το άρθρο. Να το μάθουν όλοι





facebook   twitter   more






Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονίας της 32χρονης υπαλλήλου του ΣΔΟΕ, Δώρας Ζέμπερη, στο Β’ Νεκροταφείο Πατησίων όπου άφησε την τελευταία της πνοή μετά από 14 μαχαιριές από άγνωστο δράστη το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο πατέρας της 32χρονης κατά την διάρκεια δηλώσεών του σε τηλεοπτική εκπομπή ξέσπασε υποστηρίζοντας ότι η δολοφονία του παιδιού του ήταν προμελετημένη λόγω των σοβαρών υποθέσεων που χειρίζονταν στην εντεταλμένη υπηρεσία της.


«Είχε στα χέρια της τη λίστα Λαγκάρντ και 5-6 ακόμη λίστες! Το ίδιο το παιδί μου το είχε πει! Είχε τη λίστα Λαγκάρντ, που είναι όλα τα λαμόγια μέσα, που ληστέψανε τον ελληνικό λαό, και μου φάγανε το παιδί εμένα!».


«Ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου ότι θα σκοτώσω τον φονιά!», φώναζε ο πατέρας έξω από το νεκροτομείο ο οποίος δεν θα σταματήσει αν δεν πάρει εκδίκηση γι’ αυτό που έγινε.

«Το κορίτσι εργαζόταν στο ΣΔΟΕ! Να βγει τώρα το ΣΔΟΕ να πει τι υποθέσεις είχε στα χέρια του το παιδί! Πήγαινε τακτικά στο Νεκροταφείο, γιατί είχε φύγει ένας φίλος της. Μέρα μεσημέρι σε κεντρικό σημείο να σκοτώσουνε το κορίτσι! Και πισώπλατα κιόλας, έτσι θα τις φάει από μένα! Αυτός ήταν πληρωμένος δολοφόνος για να σκοτώσει το παιδί! Ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου και στη μνήμη του παιδιού μου, ότι θα τον σκοτώσω! Δεν υπάρχει περίπτωση να επιβιώσει! και μέσα στη φυλακή, θα μπω και θα τον σκοτώσω! Κι ας έρθει το κράτος να με πιάσει!»τόνισε.




Ο δολοφόνος χάραξε στο πρόσωπο της 32χρονης το γράμμα «Γ»

Το σημάδι που σχηματίζει το γράμμα “Γ” στο δεξί μάγουλο της 32χρονης Δώρας, οι κλήσεις για κατάθεση όλων των προσώπων από το φιλικό της περιβάλλον που συναναστρεφόταν τους τελευταίους μήνες και το μυστήριο με την εξαφανισμένη τσάντα και το κινητό είναι οι τρεις παράμετροι που επικεντρώνουν τις έρευνες τους οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών για τον εντοπισμό του δολοφόνου.

Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης που διενήργησε τη νεκροψία, διαπίστωσε εκτός από τις 14 μαχαιριές στο στήθος και την καρδιά υπήρχε ένα σημάδι που του προκάλεσε εντύπωση. Δύο βαθιές χαρακιές στο δεξί μάγουλο της 32χρονης που σχηματίζουν το γράμμα“Γ” δεν δικαιολογούνται σε πρώτη φάση από το αιματηρό σκηνικό.

Δεν είναι ξεκάθαρο, εκτιμούν οι αστυνομικοί, ότι πρόκειται για χτυπήματα από την πάλη και έτσι το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να ήθελε να αφήσει ένα σημειολογικό τραύμα, παραμένει ανοικτό. Το σενάριο αυτό περιπλέκει ακόμη το μυστήριο και μετατρέπει τη δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη σε πραγματικό θρίλερ.


Την ίδια ώρα όλοι όσοι γνώριζαν ή είχαν επαφές με το θύμα θα περάσουν ένας – ένας το κατώφλι του Ανθρωποκτονιών για να δώσουν κατάθεση. Το γεγονός ότι το θύμα έφερε 14 μαχαιριές δείχνει πάθος, μίσος και εκδίκηση που σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί μια ληστεία. Ωστόσο, το γεγονός ότι εξαφανίστηκε το κινητό, η τσάντα και το πορτοφόλι της κάνει τους αστυνομικούς να ερευνούν με μικρές όμως πιθανότητες και το σενάριο της ληστείας.

Την ίδια ώρα ο χαροκαμένος πατέρας της ζητά από την εφορία όπου εργαζόταν η κόρη του να δώσει στην δημοσιότητα τις υποθέσεις που χειριζόταν, θεωρώντας πως εκεί κρύβεται η ταυτότητα του δολοφόνου.

«Εως αυτή την ώρα, τουλάχιστον, δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι η δολοφονία της 32χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στο Β΄ Νεκτροταφείο, σχετίζεται με το γεγονός ότι ήταν ελεγκτής στο ΣΔΟΕ», αναφέρουν πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ενώ προσθέτουν πως «όλα τα άλλα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή, ως προς τα αίτια της ανθρωποκτονίας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα σύρθηκε για λίγα μέτρα στην προσπάθειά της να ξεφύγει. Ο άγνωστος όμως την ακολούθησε, την πρόλαβε και την μαχαίρωσε πάλι, καταφέροντάς την την «χαριστική βολή».






Ποιος ήταν ο 33χρονος το μνήμα του οποίου επισκεπτόταν η Δώρα



Η 32χρονη Δώρα Ζέμπερη επισκεπτόταν συχνά το Β' νεκροταφείο, καθώς εκεί βρίσκεται ο τάφος του φίλου της, που σκοτώθηκε τον περασμένο Μάιο σε εργατικό δυστύχημα με γερανό. Μάλιστα, όπως δήλωσε ο ιερέας του ναού του κοιμητηρίου, πατέρας Θεόδωρος, τον πρώτο καιρό η ίδια του είχε εκμυστηρευτεί πως αισθανόταν πολύ άσχημα και εκείνος την είχε συμβουλεύσει να επισκεφτεί κάποιον γιατρό, πράγμα που είχε κάνει.

Όπως φαίνεται η νεαρή εφοριακός, δεν μπορούσε να ξεπεράσει τον θάνατο του 33χρονου Γιάννη Καυκιά, ο οποίος μόλις τον περασμένο Μάιο, έχασε την ζωή του σε εργατικό δυστύχημα στην περιοχή της Παναγοπούλας Πατρών.

Ο Γιάννης Καυκιάς:





Ο 33χρονος εργάτης ιδιωτικής εταιρίας, καταπλακώθηκε από τόνους σίδερου.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο ύψος του 194ου χιλιομέτρου της εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου, κοντά στην Παναγοπούλα, στο σημείο όπου εκτελούνται τα έργα για την κατασκευή της σήραγγας της ΕΡΓΟΣΕ, στο πλαίσιο του έργου κατασκευής του νέου σιδηροδρόμου Ροδοδάφνη Ψαθόπυργος.

Το εργατικό δυστύχημα συνέβη όταν κατά την διάρκεια μεταφοράς ενός βραχίονα από πλατφόρμα που υπήρχε στο σημείο, αυτός έπεσε πάνω στον 33χρονο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Ο άτυχος Γιάννης Καυκιάς, καταγόταν από την Παλαιοκάτουνα Άρτας, όμως η οικογένειά του ζει εδώ και χρόνια στην Αθήνα, ενώ είχε έναν ακόμα μικρότερο σε ηλικία αδελφό.

Η τελευταία ανάρτηση της άτυχης Δώρας:



Ψάχνουν στο φιλικό περιβάλλον

Στα άτομα με τα οποία η 32χρονη Δώρα διατηρούσε τα τελευταία δύο χρόνια φιλικές και προσωπικές σχέσεις εστιάζουν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών, προκειμένου να λύσουν τον «γρίφο του νεκροταφείου».

Μέχρι στιγμής, από τη ΓΑΔΑ έχουν περάσει και δώσει κατάθεση περίπου δέκα άτομα, μεταξύ των οποίων και ο άνθρωπος, με τον οποίο η Δώρα Ζέμπερη διατηρούσε προσωπική σχέση πριν από περίπου έναν χρόνο και τους τελευταίους μήνες είχαν έρθει και πάλι κοντά.

Όμως, προς το παρόν ο συγκεκριμένος δεν φαίνεται να έχει κάποια σχέση με την υπόθεση, ούτε φέρεται να έχει δώσει μέσα από την κατάθεσή του στοιχεία που βοηθούν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία:

- Ο δολοφόνος γνώριζε πολύ καλά τις συνήθειες της 32χρονης. Ήξερε ότι αρκετές φορές την εβδομάδα πήγαινε στο Β' νεκροταφείο, όπου είχε ταφεί ο φίλος της, Γιάννης Καυκιάς. Έτσι, αποφάσισε να στήσει καρτέρι θανάτου μέσα στο χώρο του κοιμητηρίου και να επιτεθεί λίγο πριν πέσει το σκοτάδι. Για την ταυτότητα του προσώπου αυτού οι αστυνομικοί έχουν σχηματίσει έναν κύκλο προσώπων, ο οποίος περιλαμβάνει άνδρες και γυναίκες και μέσα από εκεί, προσπαθούν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του και να το «κουμπώσουν» με καταθέσεις.

- Οι 14 μαχαιριές δείχνουν πάθος, μίσος και σε πολλές περιπτώσεις υποδηλώνουν προσωπικά και ερωτικά κίνητρα. Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης, που διενήργησε τη νεκροψία, διαπίστωσε, εκτός από τις μαχαιριές στο στήθος και την καρδιά, ότι υπήρχε και ένα σημάδι που προκαλεί εντύπωση: δύο βαθιές χαρακιές στο δεξί μάγουλο της 32χρονης, που σχηματίζουν το γράμμα "Γ". Οι αστυνομικοί ερευνούν αν πρόκειται για κάποιο σημειολογικό τραύμα ή αν η χαρακιά προέκυψε κατά τη διάρκεια της πάλης. Το μαχαίρι δεν βρέθηκε, παρά τις έρευνες που έγιναν σε κάδους και στο χώρο του κοιμητηρίου και έτσι εκτιμάται ότι ο δολοφόνος το πήρε μαζί του.

- Το γεγονός ότι το κινητό της τηλέφωνο, το πορτοφόλι και τα προσωπικά της αντικείμενα έλειπαν, κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι ο δράστης, σε μια προσπάθεια να θολώσει τα νερά, σκηνοθέτησε ληστεία, όμως οι 14 μαχαιριές δείχνουν έγκλημα πάθους. Οι αστυνομικοί αναζητούν από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας να δουν τα τηλεφωνήματα που έκανε και δέχτηκε μια ώρα πριν το έγκλημα η 32χρονη, καθώς δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο δράστης να τηλεφώνησε και να έκλεισε ραντεβού μαζί της.

Μητέρα 32χρονης: «Μου είχε πει ότι φοβόταν»

Ατέλειωτος ο θρήνος της μάνας. Η Δώρα Ζέμπερη είναι νεκρή. Τα ερωτήματα πολλά. «Αν είχα μπροστά μου αυτόν που το έκανε, θα τον σκότωνα. Πρώτα, όμως, θα τον ρωτούσα γιατί. Γιατί μου το έκανε αυτό;».

Η μητέρα της 32χρονης, που δολοφονήθηκε την Τετάρτη (18.10.2017) στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, συγκλονίζει. Με λυγμούς και τα δάκρυα να τρέχουν ασταμάτητα από τα μάτια της.


«Πιστεύω ότι σκότωσαν το παιδί μου. Έχω κι εγώ ευθύνη για αυτό που έγινε. Θα μπορούσα να είμαι μαζί της στο νεκροταφείο».

Και συνέχισε: “Πιστεύω ότι ο δολοφόνος την παρακολουθούσε, αλλά το παιδί μου δεν είχε καταλάβει κάτι. Οι συνεργάτες της στη δουλειά πρέπει να ήταν οι τελευταίοι που την είδαν ζωντανή”.

Η μητέρας της, αποκάλυψε ότι η Δώρα ανησυχούσε πολύ για την δουλειά της και φοβόταν: “Μου είπε ότι ήθελε να φύγει από τον έλεγχο. “Με έχει κουράσει, με έχει φοβίσει, έχω δύσκολες υποθέσεις δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα. Αν κάνω ένα λάθος θα το πληρώσω εγώ και θα πάω φυλακή”, μου έλεγε”.





Η πορεία της Δώρας:







Με πληροφορίες από youweekly.gr
pronews.gr





ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...