Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Πούτιν ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ για μια μεγάλη ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ;...

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ



ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ αυτό το άρθρο. Να το μάθουν όλοι





facebook   twitter   more





Φαίνεται ότι η Ρωσία προετοιμάζεται για τα χειρότερα, καθώς όπως αποκαλύπτει το Ρωσικό Sputnik 


η Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας έχει ξεκινήσει μια χωρίς προηγούμενο αγορά ράβδων χρυσού.

Είναι γνωστό ότι σε τέτοιες κινήσεις οδηγούνται οι κυβερνήσεις όταν φοβούνται κάποια παγκόσμια κρίση και κατάρρευση, για να προστατεύσουν τα νομίσματά τους και τις οικονομίες τους. Είναι ενδιαφέρον μάλιστα ότι η Ρωσία πλέον θεωρεί πιο αξιόπιστο τον χρυσό από το δολάριο, σύμφωνα με Ρώσους αναλυτές.

Για να μιλήσουμε με στοιχεία όμως: η Ρωσική Κεντρική Τράπεζα αύξησε σημαντικά το ρυθμό των αγορών χρυσού της. Την περίοδο από τον Ιανουάριο έως το Σεπτέμβριο του 2017, η τράπεζα αγόρασε 4,2 εκατομμύρια ουγγιές (μονάδα μέτρησης) από πολύτιμα μέταλλα αξίας άνω των 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, 15% περισσότερο από την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Από την 1η Οκτωβρίου, η ρωσική Κεντρική Τράπεζα κατέχει αποθέματα χρυσού ύψους 73,6 δισ. δολαρίων, έναντι 65,5 δισ. Δολαρίων που κατείχε πριν από ένα χρόνο, σύμφωνα με τα στοιχεία επίσημα της.

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν, οι Ρώσοι κάτι βλέπουν να έρχεται και το περιμένουν σύντομα...

Με πληροφορίες από Sputnik International
voicenews.gr



ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...