Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Δείτε τις φωτογραφίες 24χρονης στο facebook που γίνονται viral!

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ αυτό το άρθρο. Να το μάθουν όλοι




facebook   twitter   more





Κάποιοι δεν αντέχουν να έχουν παράξενες τρύπες, εξογκώματα ή μοτίβα. Πρόκειται για μία συνηθισμένη φοβία και λέγεται τρυποφοβία.

Βέβαια, ακόμα και αν δεν έχετε αυτή την φοβία, το πιθανότερο είναι να νιώσετε άβολα μόλις δείτε αυτές τις φωτογραφίες.


Μία 24χρονη γυναίκα, η Bridgette Trevino, ανέβασε μία εικόνα από το χέρι ενός άντρα, ένα χέρι που είναι γεμάτο με ‘ματωμένες τρύπες.’







Κοινοποιήθηκε πάνω από 60,000 φορές και υπήρχαν πολλές αντιδράσεις από όσους ισχυρίζονται πως έχουν τρυποφοβία. Η Bridgette Trevino είναι μία μακιγιέρ που έχει στόχο να φτιάξει την ψευδαίσθηση ενός άσχημα χτυπημένου χεριού. Χρησιμοποίησε κερί και διάφορα εργαλεία για να το καταφέρει.

Όταν η Bridgette ανέβασε το βίντεο, αναγκάστηκε από το Facebook να γράψει πως οι πληγές αυτές δεν είναι πραγματικές αφού δέχτηκε αναφορά από χρήστες.




To Facebook έβαλε ακόμα και την προειδοποίηση για ακατάλληλες εικόνες. 





Την ευχαρίστησε πολύ η προσοχή που τράβηξε η ανάρτησή της, αν και δεν περίμενε ,ε τίποτα τα πυρά που δέχτηκε.



Πολλά από τα παράπονα ήταν από ανθρώπους που πάσχουν από τρυποφοβία:

‘Καταλαβαίνω πως η φοβία τους είναι πραγματική, παρόλο που ένα μικρό ποσοστό του πληθυσμού την έχει. Πολλοί ισχυρίζονται ότι παθαίνουν κρίσεις πανικού εξαιτίας της δουλειάς μου.’

Ωστόσο, η Bridget αρνήθηκε να κατεβάσει το βίντεο γιατί είναι περήφανη για την δουλειά της και την προσοχή που τράβηξε, ειδικά επειδή πολλοί πίστεψαν πως οι πληγές ήταν πραγματικές.

‘Με απείλησαν για να κατεβάσω τις εικόνες και το βίντεο. Τους καταλαβαίνω αλλά αυτό δεν με πτοεί. Εάν δεν είναι τρομακτικό το αποτέλεσμα, τότε δεν κάνω καλά την δουλειά μου.’



Οι ικανότητές της στο μακιγιάζ είναι εκπληκτικές. Μπορεί να μην είναι επαγγελματίας αλλά φαίνεται πως είναι πολύ ταλαντούχα. Σίγουρα αυτή η φοβία είναι δυσάρεστη αλλά αντί να λογοκρίνουμε το διαδίκτυο, καλό θα ήταν να βοηθήσουμε αυτούς του ανθρώπους να θεραπευτούν.

Δείτε το βίντεο που συγκλόνισε το διαδίκτυο: 


briefingnews.gr





ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...