Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Εχθές Τετάρτη 18 Οκτωβρίου η Ρωσική διαστημική υπηρεσία ανακοίνωσε τη δημιουργία διαστημικού σταθμού κοντά στη Σελήνη.

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ αυτό το άρθρο. Να το μάθουν όλοι





facebook   twitter   more







Η Ρωσική διαστημική υπηρεσία ROSCOSMOS μαζί με την ΝΑΣΑ σε κοινή συνεργασία για τη δημιουργία ενός διαστημικού σταθμού κοντά στη Σελήνη το έτος 2024 έως 2026.

Το κοινό σεληνιακό πρόγραμμα θα ονομάζεται Deep Space Gateway αυτά δήλωσε ο επικεφαλής της ρωσικής κρατικής διαστημικής υπηρεσίας Roskosmos IGOR KOMAROF.

Αυτό το διαστημικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί από κοινού με τη Roscosmos και τη ΝΑΣΑ, είμαστε επίσης ανοιχτοί να συνεργαστούμε και με άλλες χώρες που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτό το διαστημικό πρόγραμμα.

H Roscosmos βλέπει το αυξανόμενο ενδιαφέρον των χωρών της Ασίας και της Λατινικής Αμερικής για ενεργό συμμετοχή σε πιλοτικα διαστημικά προγράμματα δηλωσε ο επικεφαλής IGOR KOMAROF.

Ο σταθμός θα μπορεί να φιλοξενεί 4 άτομα και οι αποστολές θα διαρκέσουν από 30 έως 360 ημέρες, οι πτήσεις ενδέχεται να πραγματοποιούνται μία φορά το χρόνο. Ο σταθμός θα έχει ελλειπτική τροχιά και μία χαμηλή τροχιά σε υψόμετρο περίπου 100 χιλιόμετρα πάνω από την επιφάνεια της Σελήνης, η πρώτη επιλογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκτόξευση του διαστημικού σκάφους το διάστημα και η δεύτερη για αποστολές στην επιφάνεια του φυσικού δορυφόρου της γης.

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΡΕΑΣ

katohika.gr





ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...