Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! ΕΚΤΑΚΤΗ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ – ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΞΥΡΙΣΜΑ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ;

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ - ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!

facebook 
twitter




Την έκτακτη σύγκληση της δωδεκαμελούς Διαρκούς Ιεράς Συνόδου για το Σκοπιανό αποφάσισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος.



Τη Δευτέρα ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος με δηλώσεις του στο ΘΕΜΑ 104,6 είχε ζητήσει να επανεξεταστεί η στάση της εκκλησίας για το θέμα μετά και το μεγαλειώδες συλλαλητηρίο της Κυριακής.
«Νομίζω ότι πρέπει να συζητηθεί στη Διαρκή Ιερά Σύνοδο η συμμετοχή της Εκκλησίας ώστε τα πράγματα να συζητηθούν και να γίνει καλύτερη εκτίμηση» δήλωσε ο κ. Άνθιμος χαρακτηρίζοντας αποκαλυπτική την παρουσία των πολιτών.

Στην προηγούμενη συνεδρίασή της η Διαρκής Ιερά Σύνοδος είχε αποφασίσει ότι είναι αδιαπραγμάτευτη η μη χρήση του όρου Μακεδονία ή παραγώγων του με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ωστόσο, να εκφράζει την αντίθεσή του στη διοργάνωση των συλλαλητηρίων.

Κατά πληροφορίες η έκτακτη συνεδρίαση της 12μελους Διαρκούς Ιεράς Συνόδου θα συγκληθεί την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου.
makeleio.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


facebook 
twitter

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ


loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...