Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Η ΝΔ παίρνει αποστάσεις από την σύνθετη ονομασία – Όλοι περιμένουν το Μητσοτάκη

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ - ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!

facebook 
twitter





Όλο και περισσότερα στελέχη της ΝΔ
παίρνουν ανοιχτά θέση να μη δεχτεί η κυβέρνηση Τσίπρα όνομα των Σκοπίων που να εμπεριέχει τον όρο «Μακεδονία».

Η αξιωματική αντιπολίτευση παίζει στην κυριολεξία το κεφάλι της και όλοι αναμένουν την σημερινή τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία οφείλει να απορρίπτει την παράδοση του ονόματος «Μακεδονία» στους Σκοπιανούς.



              Δείτε ακόμα 

Σε διαφορετική περίπτωση η ΝΔ θα βρεθεί στον πάτο σε ό,τι αφορά τους ψήφους.

«Επιθυμία νομίζω του κάθε πατριώτη Έλληνα κι επιθυμία όλων μας στη ΝΔ είναι να μην υπάρχει αυτός ο όρος σε αυτή την ονομασία» δήλωσε ο βουλευτής Σερρών Κώστας Αχ. Καραμανλής (ΣΚΑΪ). «Και ποιος Έλληνας θέλει να λέγονται "Μακεδονία";» αναρωτήθηκε.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο τομεάρχης Άμυνας Βασίλης Κικίλιας. «Η βούληση της ΝΔ είναι να μην υπάρχει η λέξη "Μακεδονία" ή παράγωγά της στην ονομασία» τόνισε.

Ο πρώην υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης δήλωσε ότι η Μακεδονία είναι ελληνική και δεν πρέπει να γίνει αποδεκτή ονομασία με τον όρο «Μακεδονία».

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να εξαπολύσει δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο Σκοπιανό στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ που συνεδριάζει στις 4:30 το απόγευμα της Τετάρτης.

Ωστόσο, όλοι περιμένουν να πάρει ξεκάθαρη θέση για το όνομα των Σκοπίων.

Από αυτό θα κριθούν πολλά!

Θα επανέλθουμε!

el.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


facebook 
twitter

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ


loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...