Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Οι διεθνείς Μακεδονικές οργανώσεις ζητούν ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ της εκστρατείας «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα»...

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Οι Έλληνες του εξωτερικού έχουν αποδείξει πολλάκις ότι έχουν πολύ μεγαλύτερη ευαισθησία στα εθνικά μας θέματα απ’ ότι οι περισσότεροι Έλληνες του εσωτερικού.

Έτσι, Μακεδονικές οργανώσεις του εξωτερικού έχουν πρωτοστατήσει στον αγώνα κατά της παραδόσεως του ονόματος της Μακεδονίας μας. Μία από αυτές είναι και η International Hellenic Association (IHA) με έδρα στις ΗΠΑ, οποία είναι εκ των δημιουργών της κινήσεως με τις υπογραφές που μαζεύονται στο διαδίκτυο.

Η Ένωση ζητάει από τους Έλληνες να στηρίξουν οικονομικά την επικοινωνιακή εκστρατεία. Σας απραθέτουμε το κείμενο που δημοσίευσαν οι ίδιοι όπου καλούν τους πάντες να στηρίξουν την εκστρατεία:


Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να αιτηθούμε την υποστήριξή σας στην επικοινωνιακή εκστρατεία: «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα» που έχει δημιουργηθεί ως αποτέλεσμα της συνεργασίας

της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (ΠΟΠΣΜ), των Παμμακεδονικών Ένωσεων της Υφηλίου και του δικού μας φορέα, International Hellenic Association (IHA) με έδρα στις ΗΠΑ.

Ζητάμε να γίνετε επικοινωνιακοί χορηγοί της εν λόγω εκστρατείας μέχρι το πέρας αυτής, με ανάρτηση στην ιστοσελίδα σας του παραπάνω banner το οποίο θα παραπέμπει στην ιστοσελίδα https://onomasia.gr/ , όπου καλούμε τον κόσμο να υπογράψει ψήφισμα, το οποίο ζητά ρητώς να μη γίνεται καμία χρήση του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία του κράτους των Σκοπίων. Το ψήφισμα προορίζεται για τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης κύριο Αλέξη Τσίπρα.



Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, οι ώρες που διανύουμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμες και τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή, είναι η ώρα ο Ελληνικός λαός να δηλώσει ενεργά τη βούλησή του για το τόσο σημαντικό αυτό εθνικό θέμα. Τα ηλεκτρονικά ynμέσα μπορούν να μετρήσουν τον σφυγμό της κοινής γνώμης και να βοηθήσουν να αποτυπωθεί δημοκρατικά και ειρηνικά η άποψη της Ελληνικής κοινωνίας. Στόχος μας είναι, αφενός να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους Έλληνες να ενημερωθούν για την αναθέρμανση του θέματος μέσω της ιστοσελίδας https://onomasia.gr/ αφετέρου, δε, να ευαισθητοποιηθούν και όσοι επιθυμούν να υπογράψουν το ανωτέρω αναφερόμενο ψήφισμα.

Μαζί με τις θερμές ευχές μας για το νέο έτος για υγεία και ευημερία, σας παρακαλούμε δεχτείτε εκ των προτέρων τις ευχαριστίες μας για την εξέταση του αιτήματός μας. Θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερα αν θα μπορούσατε να μας κοινοποιήσετε την απόφασή σας αλλά και πιθανές προτάσεις σας για τη περαιτέρω διάδοση κι ενδυνάμωση της εκστρατείας μας το δυνατό συντομότερο, ώστε σε περίπτωση που υπάρχει δυνατότητα σύμπραξης να προχωρήσουμε άμεσα από κοινού στα επόμενα βήματα που θα εξασφαλίζουν την τεχνική αρτιότητα και διαφάνεια του εγχειρήματος.

Με εκτίμηση,

International Hellenic Association

ΥΓ: Η International Hellenic Association (IHA), μία μη κυβερνητική οργάνωση με έδρα στις ΗΠΑ αποτελούμενη από περίπου 3,000 πανεπιστημιακούς, δόκτωρες και ανθρώπους των γραμμάτων. Σκοπός της ΙΗΑ είναι η στήριξη του απανταχού Ελληνισμού.

voicenews.gr


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


facebook 
twitter

ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ


loading...



Σημείωση

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...