Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ Ε.Α. Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία -Φραγκούλης Φράγκος: Θα μας βρουν μπροστά τους [βίντεο]

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ - ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!

facebook 
twitter




Ο στρατηγός εν αποστρατεία Φραγκούλης Φράγκος ήταν ο κεντρικός ομιλητής στο συλλαλητήριο για την υπεράσπιση του ονόματος της Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη.

Διεμήνυσε πως «θα μας βρουν μπροστά τους. Δεν είμαστε έρμαια, τελείωσαν αυτά. Θα προστατέψουμε τη Μακεδονία μας».

Ο κ. Φράγκος είπε ότι η σημερινή εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται χωρίς κομματικές ταμπέλες και μακριά από χρωματισμούς και κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να διεξάγει δημοψήφισμα «για να αποφασίσει ο κυρίαρχος λαός εάν πρέπει θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ο όρος Μακεδονία στην ονομασία των Σκοπίων».


Ο στρατηγός εν αποστρατεία έστειλε επίσης μήνυμα τους Σκοπιανούς να γκρεμίσουν τα «αγάλματα- τερατουργήματα» που έχουν στηθεί στη γειτονική χώρα, αλλά και να αλλάξουν το όνομα του αεροδρομίου τους που έχει ονομαστεί «Μέγας Αλέξανδρος». Ζήτησε τέλος να δοθεί λύση «στο θέμα της αιρετικής σχησματικής εκκλησίας».

Ο κ. Φράγκος επιτέθηκε κατά του διαμεσολαβητή του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς και πρότεινε ένα έκτο όνομα για την ονομασία των Σκοπίων, το Monkey Macedonia (μαϊμού Μακεδονία).

Έκλεισε δε την ομιλία του, σημειώνοντας: «Θα μας βρουν μπροστά τους με ότι σημαίνει αυτό, μέσα στα πλαίσια και τους κανόνες του Συντάγματος και της πραγματικής Δημοκρατίας. Φωνή λαού, οργή θεού».





Πηγή: thestival.gr
iefimerida.gr



ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


facebook 
twitter

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...