Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Πολιτικό άσυλο ζητούν 17 Τούρκοι που έφτασαν στις Οινούσσες - για να γλιτώσουν από τον Ερντογάν:

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ - ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!

facebook 
twitter





«Δημόσιοι υπάλληλοι και δικαστικοί»


Πολιτικό άσυλο ζητούν 17 τούρκοι πολίτες που αποβιβάστηκαν το πρωί της Δευτέρας σε παραλία της περιοχής Πούντα Οινουσσών και μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της ΒΙΑΛ στη Χίο.

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα politischios.gr, πρόκειται για δημόσιους υπάλληλους και δικαστικούς, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι διώκονται και κινδυνεύουν με φυλάκιση από το καθεστώς Ερντογάν.

Από το υπουργείο Ναυτιλίας επιβεβαιώνεται η άφιξη των 17, αλλά δεν αναφέρεται η εθνικότητά τους και η υποβολή αιτήματος για χορήγηση πολιτικού ασύλου.


Ακολουθεί η ανακοίνωση του υπουργείου:

«Στον εντοπισμό και τη διάσωση δεκαεπτά (17) αλλοδαπών προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Ειδικότερα, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν σε αμμώδη παραλία στην περιοχή “ΠΟΥΝΤΑ” Οινουσσών.

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προέβη στην ασφαλή περισυλλογή των εν λόγω αλλοδαπών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στον λιμένα Χίου.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου».
tanea.gr




Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


facebook 
twitter

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...