Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ιταλός πολιτικός: «Θα ΔΙΩΞΩ από τη χώρα 500.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ σε 5 χρόνια»…

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ - ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!

facebook 
twitter




Ο ηγέτης του Ιταλικού κόμματος Λίγκα του Βορρά, Matteo Salvini, δήλωσε ότι στόχος του είναι να εκτοπίσει μισό εκατομμύριο λαθρομετανάστες μέσα σε πέντε χρόνια.



Η Ιταλία δέχτηκε εκατοντάδες χιλιάδες λαθροεισβολείς τα τελευταία τρία χρόνια και αντιμετωπίζει μεγάλα κοινωνικά προβλήματα από τα πολλά εγκλήματα των μεταναστών σε όλες τις περιοχές της χώρας. Αυτό το μήνα μια Ιταλίδα δολοφονήθηκε και διαμελίστηκε από έναν Νιγηριανό αιτούντα άσυλο.

Ο Σαλβίνι δήλωσε ότι οι Ιταλοί δεν είναι ρατσιστές, αλλά η μετανάστευση πρέπει να ελεγχθεί: «Το μόνο αντίδοτο του ρατσισμού είναι ο έλεγχος, η ρύθμιση και ο περιορισμός της μετανάστευσης. Υπάρχουν εκατομμύρια Ιταλών σε οικονομική δυσκολία. Οι Ιταλοί δεν είναι ρατσιστές, αλλά η μετανάστευση εκτός ελέγχου συνεπάγεται πολύ αρνητικές αντιδράσεις. Θέλουμε να το αποτρέψουμε».

Σύμφωνα με πρόσφατες δημοσκοπήσεις, η κεντροδεξιά συμμαχία της Ιταλίας μεταξύ του κόμματος του Σαλβίνι και της Forza Italia του Μπερλουσκόνι είναι το φαβορί να κερδίσει τις εκλογές στις 4 Μαρτίου.
Με πληροφορίες από Voice of Europe

voicenews.gr


Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


facebook 
twitter

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...