Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Ραχήλ Μακρή ξεφτιλίζει Τσίπρα: Ούτε ο Μεταξάς και ο Παπαδόπουλος δεν έβαλαν τέτοια υπογραφή. Για σένα πρέπει να ενεργοποιηθεί ο νόμος για εγκλήματα πολέμου

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ - ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!

facebook 
twitter






Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε η πρώην βουλευτής και επικεφαλής του Μετώπου Νίκης κ.Ραχήλ Μακρή προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, μέσα από προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για το θέμα της Siemens.


Συγκεκριμένα έγραψε:


"Άσε την κοροϊδία εσύ νομιμοποίησες τον συμβιβασμό Στουρνάρα-Siemens. Ο βασιλιάς είναι γυμνός και απατεώνας. Σε λυπάμαι."







Ραχήλ Μακρή: «Ο Τσίπρας νομιμοποίησε τον συμβιβασμό Στουρνάρα – Siemens» | 26.08.2015




Απόσπασμα της από 26 Αυγούστου 2015, ομιλίας της βουλευτή Ν. Κοζάνης Ραχήλ Μακρή στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και διαφάνειας με θέμα ημερήσιας διάταξης: Εξέταση του κ. Ιωάννη Στουρνάρα, πρώην Υπουργού Οικονομικών και νυν Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, σχετικά με το σχέδιο Συμφωνίας συμβιβασμού μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Siemens.
(Κατόπιν αναβολής των συνεδριάσεων της 24ης και της 25ης Αυγούστου 2015, λόγω έλλειψης απαρτίας.) 26-8-15
ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ: Ουσιαστικά δηλαδή, παρείχε, θεωρώ, μία ιδιότυπη ασυλία στον κύριο Στουρνάρα. Και σαν να μην έφτανε όλο αυτό, διαπιστώνουμε ότι κάποιοι, εν γνώσει ή εν αγνοία του Πρωθυπουργού, τον ακύρωσαν στην πράξη. Καθώς έχω βρει ένα έγγραφο με Αριθμό Πρωτοκόλλου 93640/12.06.2015 του Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας με θέμα «Χρηματοδότηση Ερευνητικού Κέντρου Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, για το ερευνητικό πρόγραμμα ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, Πρόγραμμα Αριστείας Γ.Γ.Ε.Τ, προφανώς Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας και SIEMENS το περιβάλλον, την διαστημική και γεωδυναμική σεισμολογία, σύμφωνα με το Σχέδιο Συμφωνίας Συμβιβασμού, μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και των εταιριών SIEMENS, AEG και Α.Ε.. Αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό και όπως καταλαβαίνετε θα σας το καταθέσω και για τα Πρακτικά.





ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (Πρόεδρος της Βουλής – Πρόεδρος της Επιτροπής): Κυρία Μακρή, παρακαλώ να το καταθέσετε στα Πρακτικά γιατί είναι όντως πολύ σοβαρό.

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ: Το συνολικό ποσό απαιτούμενης χρηματοδότησης από την Γενική Γραμματεία σε ευρώ, είναι οκτακόσιες δέκα χιλιάδες ευρώ. Όπως σας είπα προηγουμένως το Πρωτόκολλο έχει πάρει ημερομηνία 12.06.2015, την ώρα που εμείς, όπως θυμάστε, ζητούσαμε στην Επιτροπή επιμόνως να προσέλθει ως βασικός μάρτυρας για την υπογραφή αυτής της Σύμβασης.
Και την ώρα βέβαια που στην ουσία…
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (Πρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος της Επιτροπής): Και ήδη εξετάζαμε το σκάνδαλο Siemens με τον κ. Βαλυράκη, να έχει προσέλθει τρεις φορές στην Επιτροπή.

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ: Με το έγγραφο αυτό και με την πράξη αυτή, αναγνωρίζουν τη συμφωνία, άρα, έρχεται σε αντίθεση με αυτά που είχε καταγγείλει και ο Πρωθυπουργός, τότε Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Αλέξης Τσίπρας.

Σας είπα, δεν γνωρίζω εάν είναι εν αγνοία του όλο αυτό, ωστόσο όμως, δεν μπορεί μια Κυβέρνηση να πατάει σε δύο βάρκες και ιδίως όταν αυτή εξαγγέλλει ότι θα καταπολεμήσει την διαπλοκή στους Έλληνες πολίτες, αφού έχει παραιτηθεί και αφού έρχονται μπροστά μας εκλογές και βγαίνουν με τη σημαία της καταπολέμησης της διαπλοκής. Επομένως, δεν μπορεί να πατάει σε δύο βάρκες, από τη μια δηλαδή να καταγγέλλει τη διαπλοκή και από την μία να εμποδίζει την εξέταση βασικών εμπλεκομένων σε αυτή την διαπλοκή. η διαπλοκή ή την πατάσσεις ή αποτελείς μέρος της και όσοι αποτελούν γενικά μέρος της, δηλώνουν μόνο με λόγια ότι θα την πατάξουν και πότε δεν το κάνουν. Αυτό έχει αποδειχθεί βασικά.





Δείτε ολόκληρη την τοποθέτηση της βουλευτή εδώ: http://wp.me/p53plE-2Fw

Δείτε ολόκληρη την συνεδρίαση εδώ: http://wp.me/p53plE-2Fz

voiceofmacedonia.blogspot.gr
amfipolinews.blogspot.gr


Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


facebook 
twitter

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...