Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Μπουτάρης: “Με πέτυχαν… στον ύπνο για το αεροδρόμιο! Να προχωρήσει η συμφωνία με Σκόπια.”! (ΒΙΝΤΕΟ)

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ - ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!

facebook 
twitter




Ευθύνες στους δημοσιογράφους που τον έπιασαν στο… 

χουζούρι, ρίχνει ο Γιάννης Μπουτάρης για την πρωινή πρόταση που διατύπωσε σε τηλεοπτικά κανάλια, περί αλλαγής του ονόματος του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης από “Μακεδονία” σε “Νίκος Γκάλης”! Επιμένει ωστόσο ότι στο θέμα των Σκοπίων “χάσαμε”, ισχυρίστηκε πως η χθεσινή τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο “παρερμηνεύθηκε” και πως δεν προτείνει αλλαγή ονόματος του αεροδρομίου, ενώ είπε πως είναι αναγκαίο να προχωρήσει η συμφωνία με τα Σκόπια!

Κληθείς να σχολιάσει το αίτημα παραίτησής του, που διατύπωσε ο Σταύρος Καλαφάτης, είπε “δεν απαντώ σε ερωτήσεις”, ενώ όταν δύο πολίτες ζήτησαν να του απευθύνουν ερώτηση και του άσκησαν κριτική , είπε “αντίο” και τους γύρισε την πλάτη!

“Λυπάμαι που οι δηλώσεις που έκανα χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο παρερμηνεύτηκαν”, είπε μεταξύ άλλων. “Απομονώθηκε ια φραση από ένα σύνολο προβληματισμών. Δεν ζήτησα, ούτε ζητώ αλλαγή του ονόματος του αεροδρομίου. Δεν παίρνω όμως πίσω όσα είπα. Οσοι ζητούν να μη βρεθεί συμβιβαστική λύση με τα Σκόπια, βλάπτουν τα συμφέροντα της χώρας.”

Δείτε τα βίντεο!








Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


facebook 
twitter

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...