Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

ΒΟΜΒΑ! Παρέμβαση της Ρωσίας για Κύπρο Αιγαίο: «Κατεβάζουμε τον στόλο μας»…

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ - ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!

facebook 
twitter




Την ανησυχία του εκφράζει ο Βλαντιμίρ Πούτιν για την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στην κυπριακή ΑΟΖ.

Διά στόματος της εκπρόσωπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, χθες «Η Ρωσική Ομοσπονδία εξέφρασε την ανησυχία της για την κατάσταση που επικρατεί στην αποκλειστική οικονομική ζώνη της Κύπρου».

Επιπλέον, χθες, η ιταλική La Repubblica ανέφερε ότι η Ιταλία θα στείλει ενισχύσεις στην περιοχή, μετά τις αυξανόμενες τουρκικές προκλήσεις.
Ειδικότερα, ιταλική φρεγάτα που συμμετέχει στην αποστολή του NATO «Sea Guardian» στην Ανατολική Μεσόγειο, έλαβε εντολή να μεταβεί άμεσα στην κυπριακή ΑΟΖ.





Σήμερα ανακοινώθηκε πως με νέα Navtex, δεσμεύονται για αύριο το απόγευμα περιοχές στην κυπριακή ΑΟΖ. Η κίνηση αυτή έγινε για την ικανοποίηση αιτήματος της ειρηνευτικής δύναμης του ΟΗΕ για τον Λίβανο UNIFIL και της Ρωσίας προς την Κυπριακή Δημοκρατία για διενέργεια ασκήσεων.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι οι προκλήσεις της Τουρκίας βρίσκουν απέναντί τους όλες τις δυνάμεις της Μεσογείου αλλά και της Ρωσίας.
voicenews.gr


Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


facebook 
twitter

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...