Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

EKTAKTO – YΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΤΑ ΙΜΙΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗ ΚΑΛΟΛΙΜΝΟ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΑΛΛΟ!

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ - ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!

facebook 
twitter




Οι Τούρκοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Συνεχίζουν κανονικά τις προκλήσεις. Η ελληνική πλευρά τι κάνει; Απλώς μας διασύρει; 


Δείτε στο παρακάτω βίντεο ντοκουμέντο πως διακρίνεται ξεκάθαρα ότι τα Ιμια έχουν περάσει στη ζώνη επιρροής της Τουρκίας.Είναι σαφές κυρίες και κύριοι, πως πλέον τα Ιμια δεν είναι γκρίζα ζώνη, αλλά τουρκική, όσο ωμό και σκληρό και εάν ακούγεται.

Η τουρκική ακτοφυλακή έχει περικυκλώσει τις βραχονησίδες, με τα ελληνικά σκάφη, να παρακολουθούν απλά τα τουρκικά. Το συγκεκριμένο γεγονός έλαβε χώρα πριν λίγα λεπτά σήμερα.

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:



Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τα Τουρκικά ΜΜΕ, το ΠΝ μεταφέρει στρατιωτικά οχήματα στο νησί, Καλόλιμνος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον η ένταση έχει φθάσει στα ύψη, με τα γεγονότα πλέον να εξελίσσονται με ταχύτατους ρυθμούς.

Από γκρίζα ζώνη τα Ιμια εξελίσσονται ντε φάκτο σε τουρκικό έδαφος. Μεθοδικά η Αγκυρα επιχειρεί να δημιουργήσει τετελεσμένα στην περιοχή μηδενίζοντας ουσιαστικά την ελληνική παρουσία.
Τα τελευταία 24ωρα έχει αυξηθεί η ένταση, ενώ τις τελευταίες ώρες τουρκικά σκάφη έχουν αρχίσει ξανά και έχουν πιο έντονη παρουσία στην περιοχή των Ιμίων.



 



Η Τουρκία δυστυχώς μας ξεφτιλίζει, ήρθε η στιγμή κάποιοι να ξυπνήσουν επιτέλους!

Μιλώντας στην εκπομπή «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ στον Alpha ο υπουργός Εξωτερικών τόνισε χαρακτηριστικά για το περιστατικό στα Ίμια ότι «σε αυτή την περίπτωση έφτασε στην κόκκινη γραμμή και με κάποια έννοια την προσπέρασε… και τους είπαμε ότι δεν θα υπάρξει ξανά τέτοια ειρηνική ας το πούμε συμπεριφορά από την ελληνική πλευρά».


Αφού ξεκαθάρισε «τα Ίμια είναι ασφαλώς ελληνικά» προειδοποίησε την Τουρκία «μην ανοίξετε τις γκρίζες ζώνες, διότι αν ανοίξουμε την υπόθεση των γκρίζων ζωνών, με βάση το διεθνές δίκαιο, όχι μόνο έχετε άδικο Θα έχετε και απώλεια…».

Κινητικότητα παρατηρείται και στο νησάκι Τσαβούς, απέναντι από τα Ιμια, όπου έχουν πιάσει δουλειά οι Τούρκοι για την κατασκευή στρατιωτικού φυλακίου. Με πλωτή πλατφόρμα οι τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις μετέφεραν μηχανήματα από την Γκιουμουσλούκ και έτσι ξεκίνησε η κατασκευή του φυλακίου που θα παρακολουθεί 24 ώρες το 24ωρο τα Ιμια.

Στην ευρύτερη περιοχή δεν υπάρχει ούτε ένα ελληνικό πλοίο, παρά μόνο δύο τουρκικά σκάφη, γεγονός που εγείρει εύλογες απορίες σχετικά με το τι πραγματικά συμβαίνει και πως εν τέλει αντιδρά η ελληνική πλευρά.
makeleio.gr


Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


facebook 
twitter

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...