Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ! ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΟ….




Έντονη φημολογία αυτή την ώρα για τη μεταφορά του ανθυπολοχαγού Μητρετώδη και του λοχία Κούκλατζη από τις φυλακές της Αδριανούπολης στο δικαστήριο. 


Οι Έλληνες στρατιωτικοί συμπληρώνουν σήμερα 20 μέρες στη φυλακή μετά τη σύλληψή τους κοντά στη συνοριακή διάβαση των Καστανιών στον Έβρο.

Η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως, ωστόσο στο ζήτημα φαίνεται ότι υπάρχει έντονη διπλωματική δραστηριότητα. Όπως έγινε γνωστό από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά το θέμα ετέθη από τη Γερμανίδα Καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ στον Ταγίπ Ερντογάν, ενώ και ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ δήλωσε σήμερα τη στήριξη των ΗΠΑ προς την Ελλάδα στο ζήτημα αυτό.




Οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί προς το παρόν κρατούνται χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. Το επισκεπτήριο των γονιών τους αντί της περασμένης Δευτέρας μεταφέρθηκε για την ερχόμενη Παρασκευή και έτσι οι πληροφορίες είναι ελάχιστες.
makeleio.gr


Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


facebook 
twitter


ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...