Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα αλλά ξεχνάνε τι πάθανε στο παρελθόν (Βίντεο)





Του Γιώργου Φαρμάκη



Αυτοί που θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα θα πρέπει να μάθουν ότι τα πράγματα δεν θα τους έρθουν βολικά. 


Όλοι οι γείτονες έχουν την εντύπωση ότι θα μείνουμε άπραγοι αν μας επιτεθούν επειδή έχουμε οικονομικά προβλήματα. Μάλλον κάποιοι έχουν ξεχάσει τι σημαίνει Ελλάδα και Ελληνισμός.
Σίγουρα είμαστε ένα έθνος που προάγει τον πολιτισμό αλλά επίσης είμαστε αυτοί που πρώτοι διδάξαμε τον πόλεμο.



Οι εχθροί ας θυμηθούν τους 300 του Λεωνίδα



Είμαστε ένα έθνος με μεγάλη ιστορία και με τεράστια εμπειρία στους πολέμους. Όποιος θέλει να έρθει να καταλάβει την ελληνική Γη, θα πρέπει να το σκεφτεί δύο φορές.



Οι Τούρκοι καλοβλέπουν τα εδάφη της Κύπρου και κυρίως το φυσικό αέριο αλλά φαίνεται ότι ξεχνάνε.



Οι εχθροί της Ελλάδας θα πρέπει να προσέχουν πάρα πολύ τι λένε και τι κάνουν. Ο Ελληνικός στρατός μπορεί να μην μπήκε σε αντιπαράθεση με την Τουρκία (μέχρι στιγμής) αν και οι Τούρκοι μας προκαλούν αλλά εάν οι Τούρκοι τολμήσουν να εισβάλουν, η απάντηση θα είναι συντριπτική.



Ο Ελληνικός στρατός, είναι ένας από τους ισχυρότερους μέσα στο ΝΑΤΟ. 





Δεν είμαστε ούτε Συρία, ούτε Ιράκ, ούτε Λιβύη. Εδώ είναι η χώρα των Ελλήνων και τα πράγματα δεν πρόκειται να πάνε καλά για όποιον τολμήσει να εισβάλει.



Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο ελληνικός λαός, είναι ούτε λίγο ούτε πολύ αποχαυνωμένος. Δυστυχώς αυτό έχει βάση αλλά δεν είναι απόλυτα σωστό. Μπορεί ο λαός να δέχτηκε να του κόψουν την σύνταξη και να τον εξαθλιώσουν οικονομικά αλλά δεν δέχτηκε να του κλέψουν την ιστορία και αυτό δείχνει πολλά.



Θέλετε την Ελλάδα;
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ!!!!
el.gr


Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


facebook 
twitter


ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...