Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

«Αναχώρησε» το Κομάντο που είπε με πίκρα …Οι Τούρκοι με Τίμησαν πριν τους Έλληνες! (φωτό & video)





Πριν τους Έλληνες οι Τούρκοι με τίμησαν για τους Αγώνες της Μοίρας μου της Α’ Μοίρας Καταδρομών στα γεγονότα της Κύπρου και στην Μάχη του Αεροδρομίου της Λευκωσίας όταν με Επικήρυξαν είπε το Κομάντος και είναι η αλήθεια !



Χρειάστηκαν να περάσουν 43 ολόκληρα χρόνια για να αναγνωριστεί η προσφορά της Α’ Μοίρας και να αναγνωρίσει η Ελλάδα τους νεκρούς της και αυτό δεν συνέβη μονο μια φορά τα τελευταία χρόνια της Ελληνική Ιστορίας!



Ο Ασπρόπυργος βούλιαξε από τους παλιούς του συμπολεμιστές, αλλά και εκατοντάδες κόσμου, που γνώριζε και θαύμαζε τον ήρωα Ταξίαρχο, ενώ ρίγη συγκίνησης προκαλούσαν τα 85 στεφάνια, από πατριώτες της Κύπρου και τις Ελλάδας που στεφάνωσαν το τελευταίο του ταξίδι.









Ο αποχαιρετισμός από τον Δήμαρχο Ασπροπύργου, έσπαγε κόκκαλα : -«Στρατιώτης Μελετίου, αναφέρω κύριε Ταξίαρχε, ότι όλοι βρισκόμαστε εδώ, αντιπροσωπεύοντας την πατρίδα που αγάπησες κι υπερασπίστηκες τόσο πολύ».



«Μη τους φοβάστε τους Τούρκους», μας λέγαν όσοι υπηρέτησαν στο πλευρό του στις μάχες της 21ης Ιουλίου του 1974. «Είμαστε λιγότεροι, ένας εμείς 15 αυτοί, αλλά καταφέρναμε και τους δέναμε πέντε – πέντε στα άρματά τους, χειροπόδαρα. Δεν ήξεραν που να κρυφτούν»


Πόσοι και ποιοι Πολιτικοί βρέθηκαν στην «Αναχώρηση» του Ταξιάρχου Παπαμελετίου ; Κανείς δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να τον Τιμήσει ακόμη έστω και μετά θάνατο ;



veteranos.gr


Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ



ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...