Κυριακή, 22 Απριλίου 2018

"...Και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθείτε θα σας βρουν" BINTEO

Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει τι είναι το GPS κι ακόμα περισσότεροι δεν έχουν καταλάβει, το πως είναι στημένο.


Πρόκειται για ένα δίκτυο δορυφόρων παρατηρητών από το διάστημα, που μπορεί να εντοπίσει ο,τιδήποτε πάνω στην επιφάνεια της Γης.

Ακόμα και στου βοδιού το κέρατο να θες να κρυφτείς, δεν θα μπορείς. Το GPS μπορεί να σε εντοπίσει όπου κι αν είσαι.

Ακόμα και αν νομίζεις ότι δεν έχεις σήμα και μπορείς να μείνεις αθέατος, οι ειδικοί που μιλούν στο βίντεο που ακολουθεί, σου λένε πως σίγουρα, έχεις αυταπάτες!


Παράλληλα η τεχνολογία πάει ακόμα παραπέρα. Μια εταιρεία που ονομάζεται EarthNow, σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει ένα μεγάλο δίκυο δορυφόρων για να προσφέρει "ζωντανό και αφιλτράριστο" υλικό, σχεδόν από οποιοδήποτε σημείο στη γη, προσβάσιμο από smartphones και tablets και διαθέσιμο στους κατασκευαστές εφαρμογών. Αυτό είναι ένα "δραματικό άλμα προς τα εμπρός" σε σχέση με τα σημερινά συστήματα, τα οποία μεταδίδουν βίντεο κλιπ σε βραδύτερες ταχύτητες, όπως ισχυρίζεται η εταιρία EarthNow.
Το υλικό αυτό σε βίντεο, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για περιπτώσεις όπως η παρακολούθηση της παράνομης αλιείας, η παρακολούθηση των μοντέλων μετανάστευσης των ζώων και η παρακολούθηση των δασικών πυρκαγιών.

Η επένδυση αυτής της εταιρίας έρχεται εν μέσω του ευρύτερου ενθουσιασμού για εφαρμογή της διαστημικής βιομηχανίας στις ιδιωτικές αγορές και υποστηρίζεται από την SoftBank και τον Bill Gates. Το SpaceX του Elon Musk, για παράδειγμα, δοκιμάζει μια νέα υπηρεσία διαδικτύου μέσω ενός δικτύου δορυφόρων.

Οι επενδύσεις στην παρακολούθηση και τη δήθεν ασφάλεια φέρνουν πολύ χρήμα και οι μεγαλοκαρχαρίες το γνωρίζουν αυτό.

Όλοι κερδίζουν καθώς μετατρέπουν τη Γη σε πλανήτη φυλακή. 

Όλα θα καταγράφονται κι όλοι θα παρακολουθούνται, ώστε να προσφερθούν δέσμιοι στην εξουσία του παγκόσμιου ηγέτη που θέλει να κάνει την αμφάνισή του.


el.gr


Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑloading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...