Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Λεφτά υπάρχουν για να αντικατασταθεί ο χριστιανικός πληθυσμός ΒΙΝΤΕΟ






Την ώρα που η Ευρώπη αλλάζει πρόσωπο, εξαθλιώνοντας τους πολίτες των κρατών που εφαρμόζουν τις πολιτικές και τις οδηγίες της ΕΕ και αντικαθιστώντας τους χριστιανικούς πληθυσμούς με μουσουλμανικούς, γρήγορα και συστηματικά, η χρυσή ευκαιρία για τις πολυπληθείς οικογένειες των μουσουλμάνων βρίσκεται στη γηραιά ήπειρο.



Τρελά λεφτά, με τη μορφή των επιδομάτων βοήθειας σε κάθε σύζυγο και κάθε παιδί μουσουλμανικής οικογένειας, δίνονται από τα κράτη της Δύσης, ενώ περικόπτονται από τους πολίτες των κρατών αυτών, που φτωχοποιούνται και περιθωριοποιούνται μέσα στην ίδια τους τη χώρα.

Ακριβώς το ίδιο γίνεται και στη χώρα μας σήμερα και η αρχή έχει γίνει με το πρόγραμμα HELIOS (ΗΛΙΟΣ), όπως πολλάκις σας έχει ενημερώσει το el.gr.




Οι μετανάστες έρχονται να μας "λύσουν" το δημογραφικό πρόβλημα και τους δίνουν ακόμα και ΑΜΚΑ.


Πρώτα βέβαια, μας έδωσαν το πρόβλημα οι σκοτεινοί εγκέφαλοι που σχεδιάζουν τις πολιτικές της εξαθλίωσης, με το να μας κάνουν να μην μπορούμε να ζήσουμε, ώστε να φέρουμε νέους Έλληνες στον κόσμο, αλλά κι όσοι νέοι υπάρχουν να φεύγουν στο εξωτερικό ή να πεθαίνουν από ναρκωτικά και τροχαία. Ταυτόχρονα τιμωρούνται όσοι έχουν πολλά παιδιά, ώστε να αποθαρρύνονται όσοι απέμειναν να μην πτοούνται από την κρίση που μαστίζει την Ελληνική κοινωνία.



Θα παρακολουθήσετε στο ακόλουθο βίντεο, ότι ακόμα και η εκκλησία βοηθά, στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού της έργου, την εγκατάσταση αυτών των οικογενειών, που εκμεταλλευόμενες τις ευκαιρίες των πολιτικών της αυτοκαταστροφής των Δυτικών χωρών, έρχονται στην Ευρώπη αναζητώντας μια καλύτερη ζωή και συμβάλλοντας έτσι στην αλλαγή των κοινωνιών της Δύσης και στη δημιουργία των πολυπολιτισμικών κοινωνιών που επιθυμεί η νέα τάξη πραγμάτων.




Η εξόφθαλμα προνομιακή μεταχείριση αυτών των οικογενειών δεν μπορεί, παρά να κάνει ακόμα και τον πιο αφελή να καταλάβει, πως σίγουρα τα κίνητρα αυτών που εφαρμόζουν αυτές τις πολιτικές δεν είναι πλέον φιλανθρωπικά, αλλά εκμεταλλευόμενοι τα φιλανθρωπικά αισθήματα κάποιων, έχουν περάσει στο επίπεδο της συστηματικής βοήθειας για επικράτηση των ξένων στοιχείων εις βάρος των ντόπιων πληθυσμών.

Η εγκατάσταση των ετερόκλητων αυτών πληθυσμών στις δυτικές κοινωνίες δεν έχει ως στόχο τη δήθεν ειρηνική συμβίωση, των δήθεν αδελφών πληθυσμών, με ισότητα, ελευθερία και αδελφότητα, όπως διατείνονται, αλλά το συνονθύλευμα διαφορετικών λαών σε έναν γκρι λαό, που χωρίς κανένα κοινό στοιχείο μεταξύ τους θα επιδοθούν σε μια κούρσα επικράτησης του πιο ισχυρού επί του πιο αδυνάτου, αφού πρώτα ενισχυθεί με πολύ χρήμα η επικράτηση του πολυπληθούς και αδιάλλακτου ισλάμ, ώστε να κυριαρχήσει επί του χριστιανικού στοιχείου με τον προσφιλή και γνώριμο τρόπο του κορανίου, αυτού της μάχαιρας και της επιβολής του εξισλαμισμού των απίστων.

Μια άνετη ζωή λοιπόν για τους μουσουλμάνους, σε διαμερίσματα τα οποία, άλλοι τα παραχωρούν και άλλοι τα χάνουν από τα χρέη και τους υπέρογκους φόρους σε πλειστηριασμούς, για να δοθούν από το κράτος στους "επενδυτές" που εισβάλουν στις χώρες της Δύσης. Ποια οι γνώμη των πολιτών επίσης για όσα συμβαίνουν στη χώρα τους;


el.gr


Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...