Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Με Ρωσικά Α/Α συστήματα της Συρίας…Αναχαιτίστηκαν οι πύραυλοι Κρούζ που χτύπησαν από την Ερυθρά Θάλασσα!





Η πλειονότητα των πυραύλων που εκτοξεύτηκαν στη Συρία από το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και τη Γαλλία αναχαιτίστηκαν από συστήματα αεροπορικής άμυνας της Συρίας, δήλωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.


Οι Ρωσικές μονάδες της Αντιαεροπορικής άμυνας δεν συμμετείχαν στην Άμυνα της επίθεσης.


Τα πολεμικά αεροπλάνα και τα πλοία των ΗΠΑ και των συμμάχων τους εκτόξευσαν πάνω από 100 πυραύλους Κρουζ και πυραύλους Αέρος -Εδάφους απο Μαχητικά σε πολιτικές και στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Συρίας, δήλωσε το υπουργείο.




Οι Επιχειρήσεις διεξήχθησαν από δύο αμερικανικά πλοία που βρίσκονταν στην Ερυθρά Θάλασσα, με αεροπορική υποστήριξη τακτικής από τη Μεσόγειο …






A U.S. Air Force B-1B Lancer from Dyess Air Force Base, Texas, lands after a training mission during Gr

Αλλά και με Βομβαρδιστικά Rockwell B-1 Lancer από αεροπορική βάση συνασπισμού Al-Tanf στην επαρχία Homs της Συρίας, σύμφωνα με τη δήλωση.

Το στρατιωτικό αεροδρόμιο Al-Dumayr της Συρίας, το οποίο βρίσκεται 40 χλμ. Βορειοανατολικά από τη Δαμασκό, δέχθηκε επίθεση από 12 πυραύλους Κρουζ, επιβεβαίωσε το ρωσικό Υπουργείο ¨Αμυνας. προσθέτοντας ότι αρκετοί Πύραυλοι , Αναχαιτίστηκαν ν από συριακά συστήματα αεράμυνας.

Για να αποκρούσει την επίθεση, η Δαμασκός ανέπτυξε σοβιετικά συστήματα πυραύλων επιφανείας-αέρος, συμπεριλαμβανομένων των S-125 (όνομα αναφοράς του ΝΑΤΟ: SA-3 Goa), S-200 (SA-5 Gammon), 2K12 Kub ) και Buk.
veteranos.gr


Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...