Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Σκληρό βίντεο – Δημοσιογράφος σκοτώθηκε στον «αέρα» την ώρα που έκανε ρεπορτάζ







Το ρεπορτάζ που έκανε ο Άνχελ Γκαχόνα έξω από το δημαρχείο της Μπλούφιλντς στη Νικαράγουα για τις αλλαγές στην κοινωνική ασφάλιση, ήταν και η τελευταία «ιστορία» του καθώς λίγο πριν τελειώσει, η κάμερα κατέγραψε τον δημοσιογράφο να δέχεται μια σφαίρα.



Τουλάχιστον 25 είναι οι νεκροί στη Νικαράγουα, ύστερα από τη σύγκρουση τους με το καθεστώς που προωθεί σαρωτικές αλλαγές στην κοινωνική ασφάλιση, ενώ υπάρχουν καταγγελίες πως η αστυνομία χρησιμοποιεί πραγματικά πυρά. Ανάμεσα στα θύματα είναι και ο δημοσιογράφος Άνχελ Γκαχόνα, ο οποίος πέθανε στην κάμερα ύστερα από πυροβολισμό που δέχτηκε καθώς κάλυπτε τα γεγονότα.

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο Γκραχόνα φαίνεται να περιγράφει την σπασμένη πόρτα του δημαρχείου της πόλης όταν ξαφνικά ακούγεται ένας πυροβολισμός και ο ίδιος πέφτει νεκρός στο έδαφος.





Στη συνέχεια οι θεατές έρχονται αντιμέτωποι με στιγμές πανικού καθώς αυτόπτες μάρτυρες ακούγονται να φωνάζουν το όνομα του Γκαχόνα με έναν εξ αυτών να πιέζει ένα κομμάτι πανί στο κεφάλι του δημοσιογράφου προκειμένου να σταματήσει την αιμορραγία.




altsantiri.gr


Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...