Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΑΠΕΙΛΕΣ του Αμερικανού ΥΠ.ΕΞ. κατά του Ιράν! ΕΡΧΟΝΤΑΙ οι ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΕΣ κυρώσεις στην ιστορία…






Ο Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο μίλησε στα διεθνή ΜΜΕ περίπου στις 4 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) σχετικά με τα σχέδια των ΗΠΑ κατά του Ιράν.


Σώμφωνα με τον Αμερικανό οι ΗΠΑ στοχεύουν να εφαρμόσουν «πρωτοφανή οικονομική πίεση» στην Τεχεράνη λόγω του πυρηνικού τους προγράμματος.

Στη συνέχεια τόνισε ότι το Ιράν θα πρέπει να δώσει «αγώνα» για να «κρατήσει την οικονομία του ζωντανή» εξαπολύοντας πρωτοφανείς απειλές.

Είπε χαρακτηριστικά: 

«Χάρη στους συναδέλφους μας στο Υπουργείο Οικονομικών, οι κυρώσεις επανέρχονται σε πλήρη ισχύ και προστίθενται νέες […] Αυτές τελικά θα καταλήξουν να είναι οι ισχυρότερες κυρώσεις στην ιστορία».




Τέλος, προειδοποίησε ότι «η επίθεση των κυρώσεων θα είναι οδυνηρή» και το Ιράν θα αγωνιστεί να «κρατήσει την οικονομία του ζωντανή» εάν η Τεχεράνη «δεν αλλάξει την πορεία της από το απαράδεκτο και μη παραγωγικό μονοπάτι που έχει επιλέξει».

Θυμίζουμε ότι και το Ιράν έχει από την πλευρά του προειδοποιήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες για σκληρά αντίποινα σε περίπτωση που πληγεί από τις αποφάσεις τους.

voicenews.gr


Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...