Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

EKTAKTO! Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΣτΕ μετά τις διαρροές για το νόμο Κατρούγκαλου…






Φανερά συγκινημένος, ο πρόεδρος του ΣτΕ Νικόλαος Σακελλαρίου, σε έκτακτη συνέντευξη τύπου, υπέβαλλε την παραίτησή του, μετά τις διαρροές της απόφασης για το ασφαλιστικό.


Σε δηλώσεις που έκανε προς τους δημοσιογράφους, τους οποίους κάλεσε εκτάκτως στο γραφείο του, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας ανακοίνωσε την παραίτηση του από την θέση του επικεφαλής του Ανωτ;aτου Δικαστηρίου και ανακοίνωσε ότι πριν από λίγο υπέβαλλε την παραίτηση του στον Υπουργό Δικαιοσύνης.

Επικαλέστηκε την πρόσφατη διαρροή πληροφορίων από την διάσκεψη που αφορούσε την εκδίκαση της συνταγματικότητας των περικοπών στις συντάξεις με τον νόμο Κατρούγκαλου, λέγοντας ότι δεν μπορεί να διαφυλάξει το απόρρητο των διαδικασιών στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου έγινε γνωστό, από διαρροή, ότι το ΣτΕ έκρινε συνταγματικές τις περικοπές στις συντάξεις, προκαλώντας στη συνέχεια αντιδράσεις από τους συνταξιούχους.
Σήμερα ο κ. Σακελλαρίου κάνοντας λόγο για «αδιανόητη παραβίαση του δικαστικού απορρήτου», το οποίο όπως είπε δεν μπορεί να ελέγξει και επιφέρει πλήγμα στο ΣτΕ, υπέβαλλε την παραίτησή του.


iefimerida.gr




Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...