Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Ο "ετερόκλητος όχλος" κατά Τσίπρα και οι "παραπληροφορημένοι, χαζοί και αμόρφωτοι" κατά Μπουτάρη, θα γεμίσουν τις πλατείες για το Σκοπιανό, τις 6 Ιουνίου






Όσοι δεν σέβονται τη βούληση του λαού, θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει τις 6 Ιουνίου - Νέα συλλαλητήρια 6 Ιουνίου για την ελληνικότητα της Μακεδονίας


Νέες κινητοποιήσεις για το Σκοπιανό προετοιμάζονται για τις 6 Ιουνίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, με αφορμή τις εξελίξεις για την επίλυση του ονοματολογικού ζητήματος και ενώ οι υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας και Σκοπίων μεταβαίνουν στις Βρυξέλλες για να συνεχίσουν εντατικά τις διαπραγματεύσεις, σύμφωνα με τον ειδικό διαμεσολαβητή Μάθιου Νίμιτς.

Η δήλωση Νίμιτς έγινε μετά την ολοκλήρωση του β' γύρου των συνομιλιών Κοτζιά-Ντιμιτρόφ υπό τον ίδιο στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Για τις κινητοποιήσεις τα μέλη της Επιτροπής, που συστάθηκε από τα συντονιστικά όργανα των δύο μεγάλων συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έχουν ήδη προχωρήσει σε σειρά επαφών με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και έχουν ζητήσει από αυτούς να στηρίξουν έμπρακτα τον αγώνα των Ελλήνων πολιτών ενάντια στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας.



Εντός των επόμενων ημερών η Επιτροπή Αγώνα, σε συνεργασία με τις Παμμακεδονικές Ενώσεις, θα ανακοινώσει τη διοργάνωση παράλληλων συγκεντρώσεων σε πόλεις της Ελλάδας, εκτός των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης.




Οι συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν στις επιλεγμένες πόλεις την 6η Ιουνίου στις 19:30.
Όπως επισημαίνει η ανακοίνωση, «μέσω των συγκεντρώσεων αυτών η Επιτροπή Αγώνα θα επιδιώξει να υπενθυμίσει στο πολιτικό προσωπικό της χώρας ότι ο ελληνικός λαός έχει πάρει τις αποφάσεις του σχετικά με το όνομα της Μακεδονίας και απαιτεί την εφαρμογή τους».

Η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας ξεκαθαρίζει προς την ελληνική κυβέρνηση ότι «καμία ονομασία που θα περιλαμβάνει τον όρο "Μακεδονία" δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από την ελληνική πλευρά».



Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...