Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΠΥΡΑ ΑΠΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ: ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΑΓΗΜΑΤΟΣ. ΒΙΝΤΕΟ





Δεν έχουν τέλος οι επικές γκάφες του Κ. Μητσοτάκη. Οταν θες να γίνει Πρωθυπουργός, πρέπει να προσέχεις, ειδικά όταν υποτίθεται πως τα κόμμα που εκπροσωπείς έχει υψηλά στην ατζέντα τα Εθνικά θέματα.


Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος κατάφερε να… ξεχάσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα ενώ πήγαινε ταξίδι στην Τουρκία, χρέωσε την ευθύνη γι’ αυτό στη σύζυγο του και ανέβασε και σχετική φωτογραφία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, βίωσε νωρίτερα, ενώ βρισκόταν στην Αλεξανδρούπολη, ακόμα μια περιπέτεια όταν… του λύθηκαν τα κορδόνια!


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να δέσει τα κορδόνια του μπροστά από ένα στρατιωτικό άγημα το οποίο στεκόταν προσοχή, ακουμπώντας το πόδι του πάνω σε έναν πάσσαλο κι όλα αυτά μπροστά σε φωτογράφους για να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι θα κυκλοφορήσει η φωτογραφία.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το πλάνο τραβήχτηκε κυριολεκτικά τυχαία καθώς ήταν η στιγμή μετά τις δηλώσεις, την ώρα που κάναμε τερματισμό της ζωντανής μετάδοσης.

Η εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη να κάνει την συγκεκριμένη κίνηση σχολιάζεται ποικιλοτρόπως σε κοινωνικά δίκτυα.



Το στιγμιότυπο βρίσκεται στα 15:34 δευτερόλεπτα…


Οι Τούρκοι ζήτησαν ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν διέθετε. Ο κ. Μητσοτάκης και η συνοδεία του, ατύπως βρέθηκαν σε καθεστώς κράτησης – αναμονής στο τουρκικό φυλάκιο.

Κατά το πρωτόκολλο ο κ. Μητσοτάκης είναι εφοδιασμένος με διπλωματικό διαβατήριο αλλά οι Έλληνες πολίτες έχουν την δυνατότητα να μεταβαίνουν στην Τουρκία ακόμη και με την αστυνομική ταυτότητα τους.

Προφανώς δεν είχε ούτε την αστυνομική του ταυτότητα.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι διπλωματικές αρχές και δόθηκε διαταγή στην Πρόξενο της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη, Δανάη Βασιλάκη, να σπεύσει στους Κήπους για να εφοδιάσει τον αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ταξιδιωτικά έγγραφα.

Ο κ. Μητσοτάκης θα παρευρισκόταν στα θυρανοίξια εκκλησίας στην Ίμβρο με τον Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως και αντιπροσωπεία των ΑΧΕΠΑΝΣ.

Λίγη προσοχή δεν βλάπτει….

makeleio.gr


Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...